Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

Partnerförmåner

Vi strävar efter att främja de ekonomiska fördelarna för LokalTapiolas jord- och skogsbrukskunder genom samarbete med ledande aktörer och intresseorganisationer samt att utveckla våra tjänster så att de blir ännu mer täckande. Som vår kund får du fördelar av våra partner.

I ett nötskal

  • De viktigaste förmånerna för lantbrukskunder är LokalTapiolas Egenförmån samt från samarbetspartners S-gruppens Bonus och MTK-medlemsförmåner.
  • S-gruppens Bonus intjänas på basis av privathushållsandelen i lantbruksförsäkring samt fordon, husdjur och personförsäkringar i privathushållet.
  • MTK-förmånerna gäller separat för medlemmar i lantbruksproducent-/MTK-föreningar och skogsvårdsföreningar
  • I förmånerna för medlemmar i lantbruksproducentföreningar (MTK) ingår LokalTapiolas produktansvarsförsäkring samt gruppansvarsförsäkring som beviljas EU-medhjälpare som MTK utsett.

MTK:s medlemsförmåner

Som medlem i MTK-förening får du avsevärda förmåner för egendomsförsäkringar samt andra tjänster från LokalTapiola.

Läs mer

Medlemsförmåner för skogsvårdsförening

Meddela oss ditt medlemsnummer, du får förmåner för egendomsförsäkringar!

.

Läs mer

MTK produktansvarsförsäkring

LokalTapiola har ingått ett avtal om att erbjuda produktansvarsförsäkring till medlemmar i lantbruksproducentförening (MTK).

Läs mer

EU-assistenternas ansvarsförsäkring

LokalTapiola och Jord- och skogsbruksproducenternas centralförbund MTK har förhandlat fram en ansvarsförsäkring för organisationens EU-assistenter.

Läs mer