Gå rakt till innehållGå rakt till sidfoten

Försäkringar

Vi sätter ihop en försäkringshelhet som passar just ditt lantbruk.

Välj, vad vill du försäkra

Läs mer om våra försäkringar för lantbrukskunder

Fordonförsäkringar

Trafikförsäkringen är obligatorisk för alla motorfordon som används i trafik

Läs mer om fordonförsäkringar

Lantbrukets försäkringar

I lantbrukets försäkringspaket finns en egen produkt för de arbetsmaskiner som används i lantbruket. Lantbrukstraktorer, skördetröskor och andra arbetsmaskiner som man kör med, försäkras med sina egna försäkringar som ansluts till Kantri lantbruksförsäkring.

Läs mer om lantbrukets försäkringar

Hälsoförsäkringar

Våra försäkringar kompletterar ditt lagstadgade socialskydd. Med hjälp av dem kan vi ta fram en lösning som är lämplig just för dig, din familj och ditt lantbruk.

Läs mer om hälsoförsäkringar

Pensionförsäkringar

Lantbruksföretagarens personskydd utgår alltid från det lagstadgade LPA-skyddet som skapar grunden för företagarens socialskydd. Avsikten med socialskyddet är att täcka minimiuppehället.

Läs mer om pensionförsäkringar

Djurförsäkringar

Djuren är ett signifikant produktionskapital på gården. Även om djuren sköts bra och har ändamålsenliga djurstall kan de insjukna eller skada sig. Du kan välja försäkring utgående från din egen gårds behov. Vi försäkrar också hästar, hundar och katter.

Läs mer om djurförsäkringar

Skogsförsäkring

Skogsförsäkringen tryggar din egendom och ser till att din skog inte sjunker i värde på grund av en skada. Med skogsförsäkringen är det nu möjligt att försäkra också byggnader och lösegendom med anknytning till skogsbruk.

Läs mer om skogsförsäkring