Metsävakuutus Metsävakuutus

Metsävakuutus

Vuosittain riehuvat myrskyt aiheuttavat suurimman osan metsävahingoista. Muita metsätuhojen aiheuttajia ovat lumi, tuli, hyönteiset, tulva, sienitaudit ja eläimet. Metsä on arvokasta omaisuutta, jonka vakuutusturva on hyvä pitää kunnossa.

Pähkinänkuoressa

  • Palossa nokeentunut puu ei kelpaa metsäteollisuudelle, jolloin puulle jää vain energiapuun arvo. Metsän palovakuutuksella turvaat arvokkaan puustosi todellisen arvon.
  • Metsäpalon jälkivartiointikustannukset jäävät aina metsänomistajan maksettaviksi. Näihin kuluihin on mahdollista varautua metsän palovakuutuksella.
  • Myrskyn tai lumen vahingoittamalta nuorelta puustolta jää paras arvokasvu saamatta. Metsävakuutuksella turvaat mahdollisen odotusarvon menetyksen.
  • Kirjanpainajan tappama puu ei kelpaa metsäteollisuudelle, joten puulle jää vain energiapuun arvo. Laajaan Metsävakuutukseen sisältyy turva hyönteistuhojen varalta.
  • Myyrät tuhoavat taimikoita eri puolilla maata muutamien vuosien välein ja voit varautua siihen laajalla metsävakuutuksella.
  • Tämän metsävakuutuksen saat asiakaspalvelustamme. Voit vakuuttaa metsäsi myös LähiTapiolan verkkokaupassa. Verkosta ostettavan metsävakuutuksen tarkemmat tiedot saat verkkokaupastamme.

Katso myös:

Vakuutussäästäminen
Rahasto-Omavara

Vaivatonta ja tavoitteellista säästämistä itselle tai lapselle.

Perusturva
Älyhenkivakuutus

Älyhenkivakuutus auttaa pitämään sinut hengissä.

Ajankohtaista

Luovu paperista!

Älä mapita, ota käyttöösi sähköiset palvelut.

Lue lisää