Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Peräkärryn vakuutus

Peräkärryissä ja perävaunuissa tulee olla vähintään lakisääteinen liikennevakuutus. Lisäksi suositellaan myös vapaaehtoista kaskoa sattuvien vahinkojen varalle. LähiTapiolan peräkärryvakuutuksen saatavilla osakaskolla sekä laajalla kaskolla. Vapaaehtoisia vakuutuksia on kaksi, suppeampi Osakasko sekä Laaja kasko, joka kattaa myös kolaroinnista aiheutuneita vahinkoja.Laske hinta

Kattava peräkärryn vakuutus LähiTapiolasta

  • Laajaan kaskoon kuuluu halutessa myös lunastusetuvakuutus. Lisäksi vuokrauskäyttöön rekisteröidyille voi liittää lisäturvana Petosvakuutuksen.
  • Perävaunuissa tulee käyttää luvattoman käytön estämiseksi laitetta, joka estää perävaunun liikuttamisen tai sen kytkemisen vetoautoon.
  • Ostat peräkärryvakuutuksen helposti verkosta tai voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai tulla käymään toimistollamme. Katso yhteystietomme täältä.
  • Hätäpalvelu palvelee 24h/vrk numerossa 0800 0 4531 (ulkomailla +358 800 04531)

Liikennevakuutus on pakollinen

  • Liikennevakuutus tarvitaan kaikille liikenteessä käytettäville ajoneuvoille.
  • Liikennevakuutus korvaa ajoneuvon liikenteeseen käyttämisestä aiheutuneita henkilövahinkoja ja ulkopuoliselle aiheutuneita omaisuusvahinkoja.
  • Liikennevakuutus on voimassa Suomen lisäksi muissa ETA-maissa ja ETA:n ulkopuolisissa Vihreän kortin sopimusmaissa.
  • Liikennevakuutuksessamme vahingottomuus ja entistä paremmat bonusedut tuovat kokonaisuutena parhaan bonuksen. Lue lisää liikennevakuutuksesta.

Peräkärryn vakuutuksen hinta

Peräkärryvakuutuksen hintaan vaikuttaa esimerkiksi perävaunun tyyppi (kuten matkailuperävaunu, kevytperävaunu) ja perävaunun ikä. Tarkan hinnan selvittämiseksi suosittelemme kokeilemaan vakuutuslaskuriamme.

Hae hinta ja osta

Valitse peräkärryvakuutukseen liikennevakuutuksen lisäksi myös sinulle sopiva kasko

  Laaja kasko Osakasko

Kolarointivakuutus eli törmäysvakuutus korvaa vahingot, jos ajoneuvo törmää, suistuu tieltä, kaatuu tai putoaa.

Kolarointivakuutus, sisältyy Kolarointivakuutus, ei sisälly

Luonnonilmiövakuutus korvaa, jos myrsky kaataa puun ajoneuvon päälle, raesade vahingoittaa ajoneuvon ulkopintoja tai kun tulvaveden nousu tai myrskyn irrottama esine aiheuttaa vahinkoa pysähtyneelle ajoneuvolle.

Luonnonilmiövakuutus, sisältyy Luonnonilmiövakuutus, ei sisälly

Eläintörmäysvakuutus korvaa, jos ajoneuvo törmää muuhun eläimeen kun hirvieläimeen. Väistämisestä aiheutuneet vahingot korvataan kolarointivakuutuksesta.

Eläintörmäysvakuutus, sisältyy Eläintörmäysvakuutus, ei sisälly

Hirvivahinkovakuutus korvaa, jos ajoneuvo törmää hirven, poron, kauriin tai peuran kanssa. Väistämisestä aiheutuneet vahingot korvataan kolarointivakuutuksesta.

Hirvivahinkovakuutus, sisältyy Hirvivahinkovakuutus, sisältyy

Ilkivaltavakuutus korvaa tahallisesta vahingonteosta aiheutuneita vahinkoja. Ilkivallasta on tehtävä rikosilmoitus. Toisella ajoneuvolla aiheutettua vahinkoa ei korvata ilkivaltavakuutuksesta.

Ilkivaltavakuutus, sisältyy Ilkivaltavakuutus, sisältyy

Varkausvakuutus korvaa ajoneuvon, jos se varastetaan. Vakuutus korvaa myös ajoneuvon vauriot, jos se vahingoittuu varkauden, luvattoman käytön tai näiden yrityksen yhteydessä. Korvaus maksetaan, jos ajoneuvo on ollut lukittuna tai lukitussa tilassa. Varkaus pitää aina ilmoittaa poliisille.

Varkausvakuutus, sisältyy Varkausvakuutus, sisältyy

Palovakuutus korvaa irtipäässeen tulen tai ajoneuvon suoraan osuneen salamaniskun aiheuttamat vahingot.

Palovakuutus, sisältyy Palovakuutus, sisältyy

Oikeusturvavakuutus korvaa asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja ajoneuvon omistamiseen, kuljettamiseen ja hallintaan liittyvissä riita-, rikos- ja hakemusasioissa.

Oikeusturvavakuutus, sisältyy Oikeusturvavakuutus, sisältyy

Ulkomaan vastuuvakuutus täydentää liikennevakuutusta. Jos ajoneuvon omistaja, haltija tai kuljettaja joutuu ulkomailla korvaamaan toiselle liikenteessä aiheuttamansa esine- tai henkilövahingon, korvausta voi hakea Ulkomaan vastuuvakuutuksesta.

Ulkomaan vastuuvakutus, sisältyy Ulkomaan vastuuvakutus, sisältyy

Rahoitusvakuutus liitetään kaskoon, jos ajoneuvon omistajana on rahoitusyhtiö tai autoliike tai ajoneuvo on leasingvuokrattu. Rahoitusvakuutuksesta voidaan korvata ajoneuvon menettäminen tai vaurioituminen ajoneuvon omistajalle, jos korvaus muuten evättäisiin tai sitä kohtuullistettaisiin.

Rahoitusvakuutus, sisältyy Rahoitusvakuutus, ei sisälly


Katso myös:

Muiden ajoneuvojen vakuutus

Vakuuta traktori tai muut ajoneuvot.