Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä: LähiTapiola Palvelut Oy, PL 7, 02010 LähiTapiola.

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä: Arvontaan voi osallistua 28.5.–15.8.2021 välisenä aikana. Kyseisen aikarajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei kelpuuteta.

3. Arvontaan osallistuminen: Arvonta suoritetaan kaikkien https://www.lahitapiola.fi/henkilo/sivut/yhteydenottopyynto-vakuutus lomakkeen kautta yhteydenottopyynnön jättäneiden kesken. Jättämällä yhteystietosi olet automaattisesti mukana arvonnassa. Kilpailuun voivat osallistua vain Suomessa vakinaisesti asuvat täysi-ikäiset yksityishenkilöt, lukuun ottamatta kilpailunjärjestäjän työntekijöitä sekä heidän perheenjäseniään. Kilpailunjärjestäjä pidättää oikeuden vahvistaa osallistujien osallistumiskelpoisuuden. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajille ilmoittaminen: Palkinto arvotaan puolueettoman henkilön läsnä ollessa 31.8.2021 mennessä. LähiTapiola maksaa arpajaisveron. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen.

5. Palkinnot: Yhteydenottopyynnön jättäneiden kesken arvotaan 5 kappaletta 20 euron arvoisia S-ryhmän lahjakortteja. Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu: LähiTapiola Palvelut Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään.

7. Arvonnan julkisuus: Arvonnan järjestäjällä ei ole oikeutta julkaista voittajan nimeä omilla sivuillaan, vaan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

8. Henkilötietojen käsittely: Osallistujien henkilötietoja käsitellään tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

9. Yleistä säännöistä: Kilpailunjärjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjaa tai jatkaa sen kestoaikaa johtuen siitä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat sen kykyyn suorittaa kampanja loppuun.