<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/lahitapiola-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Omistaja-asiakasetu: Maksuttomat sammutintarkastukset

Me LähiTapiola Varsinais-Suomessa turvaamme asiakkaidemme elämää riskien varalta, mutta sen lisäksi autamme ennaltaehkäisemään vahinkoja. Siksi tarjoamme myös tänä vuonna omistaja-asiakkaillemme maksuttoman sammutintarkastuksen!

Vastuullisuus merkitsee meille käytännön tekoja paikallisesti, kuten turvallisuuden, terveyden ja talouden hyvinvoinnin edistämistä. Koska haluamme pitää huolta turvallisuudestasi, tarjoamme LähiTapiola Varsinais-Suomen omistaja-asiakkaille maksuttoman käsisammutintarkastuksen sammutintarkastuskiertueella. Seuraava kiertue on vuoden 2024 keväällä.

Käsisammutin tulee tarkastaa:

  • vuoden väliajoin, jos sammutin on säilytettäessä alttiina esimerkiksi kosteudelle, tärinälle, lämpötilojen vaihtelulle tai pakkaselle, kuten säilytettäessä kylmissä tiloissa, veneessä tai ajoneuvossa.

  • kahden vuoden väliajoin, jos käsisammutinta säilytetään kuivissa ja tasalämpöisissä sisätiloissa.

Järjestämme vuosittain sammutintarkastuskiertueen

Sammutintarkastuspäivien ajat ja paikat löytyvät tältä sivulta. Sammutintarkastuspäivät ovat tältä vuodelta ohi, ja kiertue palaa jälleen keväällä. Myös ensi vuonna tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tarkistuttaa sammuttimensa kiertueellamme tai vaihtoehtoisesti itselleen sopivana ajankohtana kumppanimme luona.