Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kun riskin tunnistaa, sen voi välttää

Kuinka hyvin yrityksesi on kartalla siitä, millaisia asioita sen tulisi ennakoida? Asiantuntijamme auttavat sinua tunnistamaan yrityksesi riskit ja varautumaan niihin oikealla tavalla.

Yli 300 työtapaturmaa päivässä

Liukastumiset ovat talvella työpaikkojen vitsaus. Kompastumiset, kaatumiset sekä taakkojen käsittely aiheuttavat eniten tapaturmia. Suomessa tapahtuu vuosittain yli 110 000 työtapaturmaa, joka tarkoittaa yli 300 tapaturmaa per päivä.

Yksi sairauspäivä maksaa työnantajalle noin 350 euroa

Toimialasta riippuen yksi sairauspäivä maksaa keskimäärin 350 euroa. Summa sisältää sairausajan palkan lisäksi tuotannon menetyksestä ja sijaisjärjestelyistä syntyvät kustannukset. Työntekijä on keskimäärin pois töistä sairastumisiin ja tapaturmiin liittyen yhteensä 9 päivää vuodesssa.

Paras vahinko on sellainen, joka ei pääse syntymään

Miten sinun yrityksesi ennakoi henkilöstön työkykyyn kohdistuvia riskejä ja ennaltaehkäisee vahinkoja?

Ennakoidaan yhdessä – Pyydä yhteydenottoa

Tee valinnat ja täytä kaikki kentät ellei toisin mainita.

Haluatko keskustella lisää? Täytä lomakkeelle yritystäsi kiinnostavat aiheet, niin jatketaan ennakointia yhdessä.

Työtapaturmavakuutus

Lakisääteinen turva

Työtapaturmavakuutus turvaa työntekijäsi toimeentulon, kun hän sairastuu ammattitautiin tai hänelle sattuu tapaturma työssä tai työmatkalla. Vakuutus varmistaa yritystoimintasi jatkuvuutta, kun työntekijäsi saa tarvitsemaansa hoitoa ja pääsee takaisin työn pariin.

Lue lisää työtapaturmavakuutuksesta

Sairaskuluvakuutus

Täydentävä turva

Tarjoa työntekijöillesi laadukas ja nopea hoitoon pääsy. Parannat terveydenhuollon kustannusten ennakoitavuutta. Tavoitteena on paraneminen, nopeampi töihin paluu ja yrityksen liiketoiminnan jatkuvuuden varmistaminen.

Lue lisää sairauskuluvakuutuksesta

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Loistava henkilöstöetu

Voit tarjota työntekijöillesi laajempaa lisäturvaa vapaa-ajalla tapahtuvien tapaturmien hoitoon. Päivärahakorvaus maksetaan työnantajalle sairausajan palkan osalta. Vakuutus kattaa myös etätyössä tauolla sattuvat tapaturmat.

Lue lisää vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta

Verkkokoulutukset ja webinaarit

LähiTapiola tarjoaa verkkokoulutuksia ja ajankohtaisia webinaareja yrityksesi henkilöstölle turvallisuuden ja turvallisuuskulttuurin kehittämisen tueksi.

Tutustu koulutuksiin