Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Seligson & Co Varainhoito -sijoitus­salkut

Seligson & Co Varainhoitosalkut tarjoavat asiakkaille markkinatuottoa kustannustehokkaasti.

Mitä ovat Seligson & Co Varainhoitosalkut?

Seligson & Co Varainhoitosalkkujen tavoitteena on tarjota asiakkaille markkinatuottoa kustannustehokkaasti. Palvelu perustuu vuosikymmenien kokemukseen, rahoitusteoriaan ja laajaan tutkimukseen. Kerromme läpinäkyvästi mitä ja miksi teemme sekä toimimme pitkäjänteisesti ja kustannustehokkaasti. Tarjoamme tähän malliin perustuen salkkuja, jotka on suunniteltu erilaisten sijoittajien tarpeisiin.

Samalla puolella.

Jätä yhteydenottopyyntö

Markkinatuotto

Tavoittelemme markkinatuottoa turhia riskejä välttäen.

Markkinoiden voima

Hyödynnämme markkinoiden voiman ja tuomme sen salkkuusi.

Tehokas rakenne

Toimimme läpinäkyvästi, selkeästi ja kustannustehokkaasti.

Miksi Seligson & Co Varainhoito?

  • Markkinaohjautuva sijoittaminen Suomessa sai alkunsa Seligson & Co Rahastoyhtiön perustamisesta 1997 ja ensimmäisten suomalaisten indeksirahastojen synnystä. Nykyään Seligson & Co Rahastoyhtiö on osa LähiTapiola-ryhmää.

  • Tarjoamme asiakkaillemme vuosikymmenten kokemuksen ja monipuolisen valikoiman eri omaisuusluokissa.

  • Kerromme selkeästi mitä teemme, miksi teemme niin ja miten päätöksemme vaikuttavat asiakkaisiimme.

  • Vältämme toiminnassamme tarpeettomia kustannuksia.

Palveluntarjoajat

Sijoitusvakuutukset: LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö. LähiTapiolan rahastoja hallinnoidaan Seligson & Co Rahastoyhtiö Oyj:ssä ja LähiTapiola Vaihtoehtorahastot Oy:ssä. Tarkemmat tiedot avaintietoasiakirjoissa ja muissa rahastomateriaaleissa. LähiTapiola Varainhoito toimii omaisuudenhoitajana ja toimeksiantojen välittäjänä sekä LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiön vakuutusasiamiehenä. Kiinteistövarainhoito: LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy. Pääoma-, velkapääoma- ja kiinteistöpääomarahastot: LähiTapiola Vaihtoehtorahastot Oy.

Sijoittamiseen liittyy aina riski sijoituksen arvon alenemisesta ja pääoman menetyksestä. Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta.

Käsittelemme antamiasi tietoja toteuttaaksemme palvelujamme toiveittesi mukaisesti. Lue lisätietoja tietosuojakäytännöstä.

Tutustu sijoituspalveluita koskevaan lainsäädäntöön ja sijoittajan suojaan.