Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

Samarbetspartners och samarbete

LokalTapiola samarbetar mångsidigt med sina intressentgrupper. De positiva verkningarna av samarbetet sträcker sig till LokalTapiolas kunder, de lokala samhällen och samhället. I valet av samarbetspartner och samarbetsprojekt beaktar vi värdenas förenhetlighet och LokalTapiolas principer för samarbete och sponsorering.

Motion och idrott

Finlands bollförbund

LokalTapiola är en av Bollförbundets huvudsamarbetspartner. Syftet med samarbetet är speciellt att fungera som en bakgrundskraft för juniorspelare, deras föräldrar och tränare samt stöda barns och ungdomars motion och idrottande. LokalTapiola vill öka den finländska fotbollskulturens ekonomiska resurser både inom toppfotbollen och på gräsrotsnivå. LokalTapiola har tillsammans med Bollförbundet sammanställt ett infopaket för fotbollsjuniorernas föräldrar. Webbkursen Futisstartti innehåller tips för hobbyn för nya fotbollsspelare.

www.palloliitto.fi
www.futisstrartti.fi

Finlands Volleybollförbund

LokalTapiola är huvudsamarbetspartner för Volleybollförbundet och FM-ligan i volleyboll. Syftet med samarbetet är att fungera som en bakgrundskraft till motion och idrott samt att stöda barns och ungdomars motion och idrottande.

www.lentopalloliitto.fi

Finlands Handbollförbund

LokalTapiola har ett samarbetsavtal med Finlands Handbollförbund. Genom samarbetet stöder man motionsintresset för barn och ungdomar. Till samarbetet hör bl.a. Final Four -skolturné.

www.finnhandball.net