Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kotivakuutus kerros- tai rivitaloon

Kotivakuutuksella turvaat kotisi ja tavarasi vahinkojen varalta. Kerros- ja rivitalossa tarvitset kotivakuutuksen, joka kattaa irtaimistosi. Asunto-osakeyhtiö vakuuttaa rakennuksen. Irtaimiston lisäksi saat vakuutukseesi vastuu- ja oikeusturvavakuutukset. Ne korvaavat, jos aiheutat vahinkoa ulkopuoliselle tai jos tarvitset juristin apua.Laske hinta ja osta

Miksi kotivakuutus kerros- ja rivitalohuoneistoon?

 • Kotivakuutus on vakuutus kotisi vahinkojen varalle, jotta arki jatkuu huolettomasti myös vahingon jälkeen - asuitpa sitten vuokralla tai omassa asunnossa.
 • Saat sujuvaa paikallista korvauspalvelua vahinkotilanteissa.
 • Voit valita itse, miten kattavan kotivakuutuksen tavaroillesi haluat.
 • Kun keskität LähiTapiolaan, säästät vakuutusmaksuissa jopa 17 %. Lisäksi vakuutukset kerryttävät S-ryhmän Bonusta jopa 5 %.

Kotivakuutuksen hinta kerros- ja rivitalohuoneistoon

Kotivakuutuksen hintaan vaikuttavat valitun vakuutusturvan laajuuden lisäksi esimerkiksi ikäsi ja kotisi pinta-ala sekä sijaintipaikkakunta. Laske uuden kotivakuutuksesi hinta minuutissa.

Hae hinta ja osta

Mitä kotivakuutus kerros- ja rivitalotalossa korvaa?

 • Kun puhelimesi rikkoutuu. Ensisijaisesti korvataan puhelimen korjaus.
 • Kun kodinkoneesi rikkoutuu, korvaamme ensisijaisesti korjauskuluja. Jos kone on korjauskelvoton, korvataan ikävähennyksillä uuden vastaavan hinta.
 • Kun otat vakuutukseesi Matkatavaraturvan ulkomaan matkoille, niin kotivakuutuksesi kattaa myös matkatavarasi ja jopa ilman omavastuuta.
 • Jos sinulla on uutta elektroniikkaa tai kodinkoneita, kannattaa ottaa Laaja Plus -turva koti-irtaimistolle. Laaja Plus –turvalla saat suuremman korvauksen uuden omaisuuden vahingoista, kun tavaroiden ikä vaikuttaa vasta myöhemmin korvaukseen.
 • Vuotovahingosta korvataan vahingot omaisuudellesi ja kunnossapitovastuullasi olevilla kiinteille sisustuksille, mm. kotisi lattiat ja muut pintamateriaalit. Vakuutus kattaa myös tilapäisasumisesi korvattavan vahingon korjaustöiden aikana.
 • Vastuuvakuutus kattaa mm. lapsen ja koiran aiheuttamia vahinkoja sekä tuottamuksellasi tai huolimattomuudellasi aiheuttamiasi vahinkoja, esimerkiksi polkupyöräkolarin.
 • Oikeusturvavakuutus kattaa mm. käräjäoikeuteen saatettavissa olevia asioita kuten riita-, hakemus- ja rikosasioita, esimerkiksi asuntosi kauppaan liittyvät riidat.
 • Edellä kuvatut vahingot ovat esimerkkejä korvattavista vahingoista ja kotivakuutuksesta voidaan korvata paljon muitakin vahinkoja. Valittu vakuutusturvan laajuus vaikuttaa siihen, kuinka laajasti vakuutus korvaa eri vahinkoja.

Vertaile kerros- ja rivitalon kotivakuutuksia ja löydä sinulle paras vaihtoehto

Kerros- ja rivitalohuoneistoon sopivan kotivakuutuksen laajuuden voit valita oman tarpeesi ja tilanteesi mukaan. Voit valita omaisuudellesi kattavuudeltaan myös erilaiset vakuutusturvat. Kotivakuutus on monille tärkeimpiä vakuutuksia, joten se on aina hyvä pitää ajan tasalla. Kotivakuutuksen kilpailutus ja vertailu kannattaa, sillä näin löydät sinulle ja tavaroillesi parhaimman vakuutuksen. Halvin kotivakuutus ei aina ole paras vaihtoehto. Suosittelemme vakuutusten sisällön vertailua ja huomioimaan erityisesti vakuutukseen sisältyvät turvat, omavastuut sekä enimmäiskorvaukset vahinkotilanteessa.

  Laaja Perus Suppea

Saat irtaimiston vahingoissa paremmat ikävähennykset kuin
muissa kotivakuutuksissa sekä tiedostojen palautusturvan, joka kattaa tietokonevahingon yhteydessä tiedostojen etsintä- ja palautuskuluja. Tilapäisasumisen kustannuksista ei vähennetä lisäomavastuuta. Lisäksi saat huoneiston kiinteille sisustuksille laajemman turvan.

voit valita mukaan Laaja Plus irtaimistolle, ei sisälly Laaja Plus irtaimistolle, ei sisälly

Korvataan, kun koti-irtaimistoa menee äkillisesti rikki. Irtaimistoa ovat vaikkapa matkapuhelimet, kodinkoneet, huonekalut, vaatteet ja arvoesineet.

kyllä Rikkoutuminen, ei sisälly Rikkoutuminen, ei sisälly

Korvataan vuotovahinkoja, jotka ovat aiheutuneet rakennuksen kiinteistä putkistoista, käyttölaitteista, säiliöistä tai akvaariosta. Vuotovahinko voi aiheutua vedestä, öljystä tai muusta nesteestä.

kyllä kyllä Vuoto, ei sisälly

Korvataan vahinkoja, jotka aiheutuvat poikkeuksellisesta tulvasta, jossa vesi tulvii maanpinnalta rakennukseen ja vahingoittaa rakennusta tai irtaimistoa

kyllä kyllä Poikkeuksellinen tulva, ei sisälly

Korvataan vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet varkaudesta tai sen yrityksestä, ryöstöstä, murrosta tai ilkivallasta.

kyllä kyllä voit valita mukaan

Korvataan vahinkoja, jotka aiheutuvat esim. raesateesta, myrskystä tai vakuutuksen kohteeseen suoraan iskeneestä salamasta.

kyllä kyllä voit jättää pois

Korvataan irti päässeestä tulesta aiheutunut vahinko sekä äkillisesti ja ennalta arvaamattomasti nousseesta noesta tai savusta aiheutunut vahinko.

kyllä kyllä kyllä

Korvataan tilapäisestä asumisesta aiheutuneita kustannuksia enintään vuoden pituiselta ajalta, jos joudut muuttamaan pois kotoa korjaustöiden ajaksi vakuutuksesta korvattavan vahingon vuoksi.

kyllä kyllä kyllä

Vastuuvakuutus korvaa ulkopuoliselle aiheutuneita henkilö- ja esinevahinkoja, joista olet lain mukaan korvausvelvollinen. Selvitämme puolestasi, onko sinulle esitetty korvausvaatimus oikea ja lain mukainen.

Kyllä Kyllä Kyllä

Oikeusturvavakuutus korvaa kustannuksia, jos joudut käyttämään lakimiesapua yksityiselämään liittyvissä rikos-, hakemus- ja riita-asioissa, kuten esimerkiksi asuntokauppariitojen lakimieskustannuksia.

Kyllä Kyllä Kyllä

Lisäturva, josta korvataan ulkomaan matkoilla mukana
oleville tavaroille sattuneet vahingot.

voit jättää pois voit jättää pois voit jättää pois

Sattuiko vahinko?

Lue toimintaohjeet eri vahinkotilanteisiin ja ilmoita vahingosta verkossa.

Ilmoita vahingosta