Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Vakavan sairauden turva vai syöpävakuutus

Syöpävakuutuksia on tullut markkinoille tiettyjen syöpien varalle. Vakuutusta harkitessa kannattaa kuitenkin tutustua syöpävakuutusten sisältöön ja verrata sitä LähiTapiolan vakavan sairauden turvaan, joka on turvanasi myös muiden sairauksien varalta. Tutustu vertailuun!

Syöpävakuutus kattaa vain tietyt syövät

Markkinoilla yleistyvät syöpävakuutukset on tarkoitettu usein vain tiettyjen syöpien hoitoon. Vakuutuksesta maksetaan kertakorvaus, jos sairastut ja kertakorvauksen voi käyttää haluamallaan tavalla. Suomessa terveydenhoito on hyvää ja edullista eikä kertakorvausta tarvitse usein käyttää hoitokuluihin. Syöpävakuutuksia on suunnattu lähinnä naisille rinta- ja munasarjasyöpien varalle.

On hyvä huomioida, että pelkästään syöpävakuutuksen ottaminen on arpapeliä, sillä elämä saattaa yllättää myös muiden vakavien sairauksien osalta. Syöpävakuutusta harkitessa kannattaa vertailla vakuutuksen kattavuutta vakavan sairauden turvaan.

Vakavan sairauden turva kattaa myös muut sairaudet

  • Syöpävakuutuksen sijaan tarjoamme vakavan sairauden turvan, joka kattaa laajemmin erilaisia sairauksia eikä ole vain tiettyjen syöpien varalta.
  • Vakavan sairauden turva korvaa mm. useimmat syövät, aivokasvaimen, sydän- ja aivoinfarktin ja ms-taudin. Lue lisää, mitä sairauksia ja toimenpiteitä vakavan sairauden turva kattaa.
  • Voit valita vakavan sairauden turvassa kertakorvauksen 30 000 eurosta aina 100 000 euroon asti. Voit käyttää korvauksen haluamallasi tavalla eikä sairastuessa tarvitse murehtia raha-asioista vaan voit keskittyä toipumiseen.
  • Vakavan sairauden turvaan kuuluu aina myös henkivakuutus, jonka kertakorvaus turvaa läheistesi toimeentulon, jos menehdyt.

Vertaile, miten eri vakuutukset kattavat syövän

Katso taulukosta, miten syöpävakuutukset, vakavan sairauden turva ja sairauskuluvakuutus korvaavat syövän.
  Kattaa syövän Kattaa muut vakavat sairaudet Miten korvaus maksetaan
Syöpävakuutukset (eri vakuutuksen tarjoajia) Kyllä, tietyt syövät Ei Veroton kertakorvaus
LähiTapiolan vakavan sairauden turva Kyllä, kattaa useimmat syövät Kyllä, kattaa yleiset vakavat sairaudet Veroton kertakorvaus (voit valita vakuutukseen 30 000-100 000 euron väliltä)
LähiTapiolan Terveysvakuutuksen sairauskuluvakuutus Kyllä, korvaa tutkimus- ja hoitokuluja Kyllä, korvaa tutkimus- ja hoitokuluja Korvaa hoitokulut enimmäiskorvausmäärään asti. Omavastuu vähennetään kerran kalenterivuodessa


Laske hinta vakavan sairauden turvalle


Syötä syntymävuosi muodossa 1975 Vakuutetun on oltava 18-64 vuotias
Syötä kuukausitulosi numeroina
Oletko käyttänyt poltettavia tupakkatuotteita edellisten kahdentoista (12) kuukauden aikana?
Valitse tupakoitko, Ei tai Kyllä

Voit hankkia vakavan sairauden turvan verkosta, kun sinulle parhaiten sopii.