Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Maailma-rahastot

Maailma-rahastoilla saat mielenrauhaa sijoittamiseen. LähiTapiolan pääekonomisti Jari Järvinen on vastannut rahastojen hoitamisesta jo 18 vuoden ajan. Yhdellä sijoituspäätöksellä saat maailmanlaajuisesti hajautetun salkun, jonka tavoitteena on korkosijoituksia parempi tuotto osakemarkkinoita pienemmällä riskillä.


”Rahastojen menestyksen selittää se, että kaikki muutokset tehdään harkiten ja päätökset nojaavat tietoon – eivät ennusteisiin. Salkunhoidossa korostuu tuottojen tavoittelun lisäksi riskienhallinta. Saattaa kuulostaa tylsältä, mutta sen ansiosta asiakas voi nukkua yönsä rauhassa.”

Jari Järvinen, pääekonomisti ja johtaja LähiTapiola Varainhoito Oy


Miksi Maailma-rahastot?

 • Helppoja vaihtoehtoja säästämiseen. Salkunhoitaja huolehtii varojen hajauttamisesta ja sijoitusten muutoksista.
 • Tavoitteena korkosijoituksia parempi tuotto osakemarkkinoita pienemmällä riskillä.
 • Rahastoilla on pitkä historia, jopa 20 vuotta. Sijoitusprosessit ovat osoittaneet toimivuutensa niin nousu- kuin laskusuhdanteessakin.
 • Maailma-rahastot on palkittu moninkertaisesti sekä Morningstarin että Thomson Reuters Lipperin puolueettomissa rahastovertailuissa.
 • Rahastoilla on pitkäjänteinen ja rauhallinen sijoitustyyli.
 • Ei merkintä- tai lunastuspalkkiota.
 • Säästämisen voi aloittaa 30 eurolla.

Näin teet sijoituksen Maailma-rahastoon

 1. Kirjaudu verkkopalveluun omilla pankkitunnuksillasi.
 2. Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa, sinulta kysytään muutamia asiakkuuteesi ja sjioituskokemukseesi liittyviä kysymyksiä.
 3. Valitse haluamasi Maailma-rahasto ja haluamasi merkintäsumma. Voit tehdä rahastoon kerta- tai säännöllisen sijoituksen.
 4. Maksa rahastomerkintä omassa verkkopankissasi tai tee siitä säännöllisesti toistuva maksu.
 5. Näet rahaston verkkopalvelussasi parin pankkipäivän kuluttua maksusta.

Osta

Palveluntarjoajat

Sijoitusvakuutukset: LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö. LähiTapiolan rahastoja hallinnoidaan Seligson & Co Rahastoyhtiö Oyj:ssä ja LähiTapiola Vaihtoehtorahastot Oy:ssä. Tarkemmat tiedot avaintietoesitteessä ja muissa rahastomateriaaleissa. LähiTapiola Varainhoito toimii omaisuudenhoitajana ja toimeksiantojen välittäjänä sekä LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiön vakuutusasiamiehenä.

Sijoittamiseen liittyy aina riski sijoituksen arvon alenemisesta ja pääoman menetyksestä. Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta.