Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Omatoimisen sijoittajan palvelut

Käytössäsi on sekä LähiTapiolan että Seligson & Co Rahastoyhtiön monipuolinen korko-, osake- ja yhdistelmärahastojen valikoima. Lisäksi voit sijoittaa hyvin hajautetusti Suomen kiinteistömarkkinalle LähiTapiola Sijoituskiinteistöt -erikoissijoitusrahaston avulla.

Voit tehdä sijoituksia suoraan rahastoihin tai valita niitä sijoitusvakuutuksen kohteiksi.

LähiTapiolan korko-, osake- ja yhdistelmärahastot

LähiTapiolan sijoitusrahastojen avulla voit hajauttaa sijoituksiasi helposti eri toimialoille, omaisuusluokkiin ja maantieteellisesti. Valittavanasi on sekä aktiivisesti hoidettuja rahastoja että markkinatuottoa tavoittelevia, kustannustehokkaita rahastoja. Löydät valikoimasta myös mielenkiintoisia teemarahastoja, joiden varat sijoitetaan esimerkiksi kestävän kehityksen teeman mukaisesti. Korko-, osake- ja yhdistelmärahastoista ei peritä merkintä- tai lunastuspalkkiota.

Tutustu valikoimaan

LähiTapiola Sijoituskiinteistöt -erikoissijoitusrahasto

Erikoissijoitusrahasto LähiTapiola Sijoituskiinteistöt sijoittaa hyvin hajauttaen Suomen kiinteistömarkkinalle. Sijoituskohteena on muun muassa toimistoja, liikekiinteistöjä sekä asuntoja. Rahastossa on vain tuotto-osuuksia mikä tarkoittaa, että se maksaa sijoittajille vuosittain vähintään 75 % tilikauden toteutuneesta tuloksesta.

Tutustu rahastoon

Seligson & Co rahastot

Arvostettu rahastoyhtiö Seligson & Co Rahastoyhtiö on osa LähiTapiola-ryhmää. Seligson & Co:n ajatuksena on tuottaa sijoituspalveluita, jotka ovat läpinäkyviä, helppoja ymmärtää ja joiden avulla asiakkaan pitkän aikavälin tuotto on mahdollisimman hyvä. Sijoitusten tuottoa rasittavat kustannukset pyritään minimoimaan.

Seligson & Co:n valikoimasta löydät sekä passiivisesti että aktiivisesti hoidettuja osakerahastoja, korkorahastoja sekä varainhoitorahastoja. Voit tehdä rahastomerkinnän verkkosivujen kautta tai valita niitä LähiTapiolan sijoitusvakuutuksen kohteeksi ottamalla yhteyttä LähiTapiola Private Banking -yhteyshenkilöösi.

Tutustu valikoimaan

Sijoitussalkut

LähiTapiolan sijoitussalkut tarjoavat mielenkiintoisia vaihtoehtoja sijoittamiseen ja varallisuuden hajauttamiseen. Esimerkiksi Varainhoito Suomi Plus on aktiivisesti hoidettu salkku, johon valitsemme 15-20 suomalaista pörssiosaketta. Osakevalinnassa korostuu kvantitatiivinen eli lukuihin perustuva analyysi. Varainhoito Nordic Plus -salkkuun puolestaan valitsemme oman yritysanalyysimme perusteella Suomen ulkopuolelta noin 15-20 pohjoismaista osaketta ja 10 yrityslainaa. Sijoitussalkut voi valita sijoitusvakuutuksen sijoituskohteiksi.

Tutustu valikoimaan


Sijoitusvakuutus omatoimisen sijoittajan työkaluna

Sijoitusvakuutus sopii erinomaisesti myös omatoimisen sijoittajan tarpeisiin. Voit muuttaa sijoitussuunnitelmaasi, kuten vaihtaa sijoituskohdetta tai tehdä säästön siirtoja kohteesta toiseen ilman veroseuraamuksia. Kertynyt tuotto verotetaan vasta, kun nostat varoja sopimuksesta. Sijoitusvakuutuksia voi olla yksi tai useampia eikä sijoitusten enimmäismäärää ole rajoitettu. Sijoitusvakuutuksen avulla voit tarvittaessa myös suunnitella varallisuudensiirtoa läheisillesi edunsaajamääräyksen avulla.

Lue lisää

Tutustu LähiTapiolan sijoitusnäkemykseen

Tilaa sähköpostiisi Talouden uutiskirjeemme, niin saat tuoreimmat katsaukset ja markkinakommentit sähköpostiisi kerran kuukaudessa.


Palveluntarjoajat


Sijoitusvakuutukset: LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö. LähiTapiolan rahastoja hallinnoidaan Seligson & Co Rahastoyhtiö Oyj:ssä ja LähiTapiola Vaihtoehtorahastot Oy:ssä. Tarkemmat tiedot avaintietoesitteessä ja muissa rahastomateriaaleissa. LähiTapiola Varainhoito toimii omaisuudenhoitajana ja toimeksiantojen välittäjänä sekä LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiön vakuutusasiamiehenä.

Tutustu ennen sijoituspäätöksen tekemistä sijoitustuotetta tai -palvelua koskeviin materiaaleihin, kuten avaintieto- ja muihin esitteisiin. Sijoitusvakuutuksen materiaalit löydät tästä ja sijoitusrahastojen materiaalit löydät tästä.

Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta. Sijoittamiseen liittyy aina riski sijoituksen arvon alenemisesta ja pääoman menetyksestä.