Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Eläimeni sairastui tai loukkaantui

Kun Sinulle on syntynyt eläinlääkärikuluja tai apteekin lääkekuluja eläimesi sairastumisen tai loukkaantumisen johdosta, voit hakea korvausta kuluista eläimesi eläinlääkärikuluvakuutuksesta.

Muistathan hyödyntää LemmikkiHelppi-etäeläinlääkäripalveluamme! LemmikkiHelppi-sovelluksella saat eläinlääkärin avun joka päivä klo 7 - 23. Sovelluksen karttapalvelusta löydät myös suorakorvauspalvelua tarjoavat eläinklinikat ja eläinsairaalat. LemmikkiHelppi-sovellus toimii samalla lemmikkisi vakuutuskorttina suorakorvausklinikoilla. Lue lisää LemmikkiHelpistä.

Toimi näin

  1. LähiTapiolan suorakorvausklinikoilla maksat vain omavastuuosuuden, kun eläinlääkärillä ilmoittautuessasi kerrot LähiTapiolan asiakasnumerosi. Palvelu toimii arkisin klo 9-17. Katso lähin LähiTapiolan suorakorvausklinikka.

  2. Jos suorakorvausta ei ole mahdollisuutta käyttää ja maksat käynnin kulut kokonaan itse, pyydä eläinlääkäriltä potilaskertomus ja lasku. Näistä tulee käydä ilmi hoidetun eläimen tunnistetiedot, hoidon syy, tehdyt toimenpiteet, diagnoosi sekä laskuerittely. Hakiessasi korvausta eläinlääkärin määräämistä apteekista ostetuista lääkkeistä, säilytä lääkeresepti ja apteekkikuitti.

  3. Ilmoita kuluista täyttämällä lomake verkkopalvelussamme (klo 7-23) tai soittamalla korvauspalveluumme.

  4. Säilytä tositteet eläinlääkärikäynnistä ja lääkkeistä kuuden kuukauden ajan saatuasi korvauspäätöksen.

Ota yhteyttä tai ilmoita vahingosta