Eläimeni sairastui tai loukkaantui

Kun Sinulle on syntynyt eläinlääkärikuluja tai apteekin lääkekuluja eläimesi sairastumisen tai loukkaantumisen johdosta, voit hakea korvausta kuluista eläimesi eläinlääkärikuluvakuutuksesta.

Toimi näin

  1. LähiTapiolan suorakorvausklinikoilla maksat vain omavastuuosuuden, kun eläinlääkärillä ilmoittautuessasi kerrot LähiTapiolan asiakasnumerosi. Palvelu toimii arkisin klo 9-17. Katso lähin LähiTapiolan suorakorvausklinikka.

  2. Jos suorakorvausta ei ole mahdollisuutta käyttää ja maksat käynnin kulut kokonaan itse, pyydä eläinlääkäriltä potilaskertomus ja lasku. Näistä tulee käydä ilmi hoidetun eläimen tunnistetiedot, hoidon syy, tehdyt toimenpiteet, diagnoosi sekä laskuerittely. Hakiessasi korvausta eläinlääkärin määräämistä apteekista ostetuista lääkkeistä, säilytä lääkeresepti ja apteekkikuitti.

  3. Ilmoita kuluista täyttämällä lomake verkkopalvelussamme (klo 7-23) tai soittamalla korvauspalveluumme.

  4. Säilytä tositteet eläinlääkärikäynnistä ja lääkkeistä kuuden kuukauden ajan saatuasi korvauspäätöksen.

Oletko jo tutustunut LähiTapiola LemmikkiHelppi-palveluun? Kun lemmikkisi sairastuu tai tapaturma sattuu, huoli on kova ja hyvät neuvot ovat tarpeen. LemmikkiHelppi-sovelluksella saat eläinlääkärin avun klo 7-23 omalle kotisohvallesi. Saat palvelun maksutta käyttöösi kun koirallasi tai kissallasi on LähiTapiolan eläinlääkärikuluvakuutus. Lue lisää LemmikkiHelpistä

Ota yhteyttä tai ilmoita vahingosta