Sinulla on varaa valita

Omaetu - sinulla on varaa valita

Kun keskität asiointisi LähiTapiolaan, voit saada alennusta vakuutusmaksuista jopa 17 %. Edullisempien vakuutusmaksujen lisäksi vakuutukset kerryttävät sinulle S-ryhmän Bonusta, parhaimmillaan 5 %.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää!

Esimerkkejä asiakasetujen määrästä


Perhe Kuopiosta, mies 55 vuotta, nainen 48 vuotta ja poika 16 vuotta

LähiTapiola LokalTapiola

Vanhemmat Tapani 55-v. ja Helena 48-v. sekä Valtteri 16-v. asuvat Kuopiossa. Perheen koti on vakuutettuna kuten myös 80 neliön mökki ja saunarakennus Mäntyharjulla. Perheessä on yksi auto vakuutettuina liikenne – ja kaskovakuutuksilla. Vanhemmilla on henkivakuutukset ja pojalle on otettu lapsivakuutus, kun hän oli pieni. Vanhemmat säästävät rahastoihin pahan päivän varalle.

Vakuutusmaksut ovat vuodessa 2677 euroa, joista perhe saa:

  • Omaetua 17 %, joka tarkoittaa vuodessa 415 euron alennusta vakuutusmaksuista.
  • S-ryhmän Bonusta 5 % vakuutusmaksuista, joka on jopa 113 euroa vuodessa.

Pariskunta Äänekoskelta, nainen 32 vuotta ja mies 34 vuotta

LähiTapiola LokalTapiola

Juhani 34 vuotta sekä Anna 32 vuotta asuvat Äänekoskella rivitalossa. Pariskunnalla on kaksi autoa vakuutettuina liikenne- ja kaskovakuutuksilla. Pariskunnalla on kotivakuutus, molemmilla matkavakuutukset ja koiralla koiravakuutus. Juhani ja Anna säästävät rahastoihin.

Pariskunnan vakuutusmaksut ovat 1627 euroa vuodessa, joista he saavat:

  • Omaetua 17 %, joka tarkoittaa vuosittain 242 euron alennusta vakuutusmaksuista.
  • S-ryhmän Bonusta 5 % vakuutusmaksuista, joka on jopa 69 euroa vuodessa.

Sinkku Helsingistä, mies 28 vuotta

LähiTapiola LokalTapiola

Mikael 28 vuotta asuu vuokralla Helsingissä. Mikael on vakuuttanut liikenne- ja kaskovakuutuksella autonsa. Hänellä on myös kotivakuutus sekä paljon matkustelevana matkavakuutus. Mikael on jo useamman vuoden säästänyt rahastoon.

Mikaelin vakuutusmaksut ovat vuodessa 1158 euroa, josta hän saa:

  • Omaetua 17 %, joka tarkoittaa vuosittain 140 euron alennusta vakuutusmaksuista.
  • S-ryhmän Bonusta 5 % vakuutusmaksuista, joka on jopa 51 euroa vuodessa.

Usein kysyttyä


Missä voin rekisteröityä?

Voit rekisteröidä asiakasomistajuutesi LähiTapiolaan 2.6. alkaen:

  1. verkkopalvelussa klo 7–23 ma–su. Pääset palveluun kaikkien yleisimpien suomalaisten pankkien tunnuksilla. Huom! Et tarvitse S-Etukortin numeroa rekisteröinnissä.
  2. puhelimitse 0800 123 222 klo 8–18.
  3. LähiTapiolan toimistossa. Valitse alueyhtiösi ja hae lähin toimistosi.

Samalla sinun kannattaa tarkistaa asiakastietosi.

Mitä jos perheessämme on useampia vakuutuksenmaksajia?

Kaikkien maksajien tulee rekisteröidä henkilökohtaisesti S-ryhmän asiakasomistajuutensa LähiTapiolaan, jotta Bonukset kertyvät kaikkien perheenjäsenten vakuutusmaksuista. Maksajan nimi näkyy laskussa.

  • Bonuksen saa S-ryhmän asiakasomistajatalouden pääjäsen.

Mistä voin tarkistaa minulle kertyneet Bonukset?

Bonustiedot näet asiakasomistajan henkilökohtaisessa S-kanavan verkkopalvelussa, S-mobiilissa tai S-ryhmältä tulevasta asiakasomistajapostin liitteestä. Lue lisää.

Miksi en saanut Bonusta vakuutuksestani?

Seuraavista vakuutuksista ei makseta Bonusta:
Yritysliiketoiminnan vakuutukset, Metsävakuutukset, Kamux-kasko ja Toyota-vakuutus, Maatilavakuutuksen verovähennyskelpoinen osuus maksusta, Omavara- ja Omastartti-sairaskuluvakuutukset.

Bonusta ei kerry näistä maksuista:

Viivästyskoroista, huomautuskuluista, toimenpidemaksuista tai vakuutusmaksuista, jotka menevät ulkopuoliseen perintään tai ulosottoon.

Mitä tietoja S-ryhmä ja LähiTapiola välittävät toisilleen?

Bonuksen maksamista varten LähiTapiola toimittaa SOK:lle asiakkaan nimen, henkilötunnuksen ja tiedon Bonusta kerryttävistä vakuutusmaksuista. Tiedot välitetään salatussaa yhteydessä ja LähiTapiolan korkeita tietoturvakäytäntöjä ja -periaatteita noudattaen.

Miksi LähiTapiolan logo tulee S-Etukorttiini?

S-ryhmä ja LähiTapiola-ryhmä ovat sopineet laajasta yhteistyöstä. Osana tätä sopimusta sovittiin, että LähiTapiolan logo tulee S-Pankin maksukorttiin niille asiakkaille, jotka ovat rekisteröineet asiakasomistajuutensa LähiTapiolaan. Kortti uusiutuu automaattisesti ja siinä on mukana kätevä lähimaksuominaisuus.

LähiTapiolan asiakas, olethan rekisteröinyt jo s-ryhmän Bonuksesi

LähiTapiolassa saat Omaetu-keskittämisalennuksen lisäksi useimpien vakuutusten maksuista S-ryhmän bonusta. Kirjaudu verkkopalveluun ja rekisteröi asiakasomistajuutesi nyt! Voit myös rekisteröidä bonuksesi soittamalla meille numeroon 0800 123 222 ma – pe klo 8-18. Saat vahvistuksen rekisteröinnistä muutaman päivän kuluessa sähköpostiin tai puhelimeen.

Kirjaudu sisään

MISTÄ VAKUUTUKSISTA voit saada s-ryhmän bonusta

Voit saada S-ryhmän Bonusta autovakuutus (kasko ja liikennevakuutus), kotivakuutus, maatilavakuutuksen yksityistalouden osuus, matkavakuutus (jatkuva), yksityistapaturmavakuutus, koira-, kissa- ja hevosvakuutus, venevakuutus, sairauskuluvakuutus, Perus- ja Pariturva -henkivakuutus, Reilumpi asuntolainavakuutus, Henkivakuutus LähiTapiola sekä S-Arkiturva.

Kuinka Bonus kertyy?

Bonuksen kertymisen edellytyksenä on S-ryhmän asiakasomistajuuden rekisteröinti.

Vahinko- ja henkivakuutuksissa kuukauden 20. päivään mennessä maksetut vakuutusmaksut
kerryttävät maksukuukauden bonusostokertymää. Kuukauden 20. päivän jälkeen maksetut vakuutusmaksut kerryttävät seuraavan kuukauden bonusostokertymää.

Eri pankkien maksujen toimituspäivistä johtuen katkopäivä voi olla kuitenkin myös kuukauden 20. päivää myöhäisempi päivä.

Huomaa, että Bonus kertyy vain oikealla viitteellä maksetuista vakuutusmaksuista.

Bonusostoiksi kirjatut vakuutusmaksusi voit tarkistaa maksukuukauden lopulla Omalta S-kanavalta ja S mobiilista. Bonus maksetaan seuraavan kuukauden alussa.