<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/lahitapiola-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Arvonnan säännöt 2024

 1. 1.

  Arvonnan järjestäjä: LähiTapiola Etelä Keskinäinen Vakuutusyhtiö, Turuntie 8, 24100 Salo.

 2. 2.

  Arvonnan voimassaolo ja osallistuminen: Arvontaan osallistumisaika on 21.2.-6.3.2024. Arvontaan osallistuvat henkilöt, jotka ostavat henkilöauton kaskovakuutuksen tai liikennevakuutuksen LähiTapiola Etelä Keskinäinen Vakuutusyhtiön verkkokaupasta arvonta-aikana, eikä heiltä löydy voimassa olevaa autovakuutusta LähiTapiolassa. Arvontaan voi osallistua vain kerran. LähiTapiola-ryhmän työntekijöillä tai heidän perheenjäsenillään ei ole osallistumisoikeutta.

 3. 3.

  Arvonnan suorittaminen ja voittajalle ilmoittaminen: Palkinto arvotaan puolueettoman henkilön läsnä ollessa 22.3.2024. mennessä. LähiTapiola maksaa arpajaisveron. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen. Emme julkaise voittajan nimeä ilman voittajan suostumusta.

 4. 4.

  Palkinnot : Arvomme yhden autopesun (arvo enintään 60 euroa) osallistuneiden kesken. Palkinto tarkoittaa auton ulkopintojen käsinpesua. LähiTapiola Etelä valitsee yrityksen, joka suorittaa autopesun voittajan asuinpaikan perusteella. Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseen tai toiseksi tuotteeksi.

 5. 5.

  Arvonnan järjestäjän vastuu: LähiTapiola Etelä rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään.

 6. 6.

  Henkilötietojen käsittely: Järjestäjä käsittelee arvonnan toteuttamiseksi siihen osallistuneiden henkilötietoja, joita tässä tapauksessa ovat nimi, sähköposti ja puhelinnumero sekä kotiosoite ja asuinpaikkakunta. Osallistujien henkilötietoja käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

 7. 7.

  Yleistä säännöistä: Kilpailunjärjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjaa tai jatkaa sen kestoaikaa johtuen siitä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat sen kykyyn suorittaa kampanja loppuun. Meta ei ole osallisena arvonnassa.