Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Toimitilaa yrityksille

Autamme niin isoja kuin pienempiäkin yrityksiä löytämään itselleen sopivat ja omannäköisiksi räätälöidyt toimitilat, joissa voi huoletta keskittyä omaan liiketoimintaan ja jättää tiloihin ja kiinteistöön liittyvät asiat huolehdittaviksemme.

Esimerkkejä vapaista toimitiloista

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy

Olemme LähiTapiola-ryhmän omistama kiinteistöjen asiantuntijayritys. Hoidamme vastuullisesti sijoittaja-asiakkaidemme kiinteistövarallisuutta ja tarjoamme laadukkaita toimitiloja sekä asuntoja vuokralaisasiakkaidemme tarpeita vastaavasti. Olemme Suomen suurimpia kiinteistövarainhoitajia ja kiinteistöalan asiantuntijamme työskentelevät 20 paikkakunnalla sijaitsevien LähiTapiolan ja LähiTapiolan hallinnoimien kiinteistörahastojen omistamien toimitilojen ja asuntojen parissa. Tutustu LähiTapiola Kiinteistövarainhoitoon.

Tutustu LähiTapiolan toimitilauutisiin.

Ryhdy kiinteistösijoittajaksi. Alkaen 500 euroa.

LähiTapiola Sijoituskiinteistöt on erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa hajautetusti erilaisiin kiinteistöihin Suomessa. Sijoittaminen on sinulle helppoa, sillä ammattilainen huolehtii puolestasi kohteiden valinnasta, niiden vuokrauksesta ja muusta ylläpidosta

Lue lisää