Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Toimitilaa yrityksille

Autamme niin isoja kuin pienempiäkin yrityksiä löytämään itselleen sopivat ja omannäköisiksi räätälöidyt toimitilat, joissa voi huoletta keskittyä omaan liiketoimintaan ja jättää tiloihin ja kiinteistöön liittyvät asiat huolehdittaviksemme. Saat kauttamme apua myös muuttoon, toimiston remonttiin ja tilasuunnitteluun liittyvissä asioissa.

Esimerkkejä vapaista toimitiloista

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy

Olemme vuonna 2007 perustettu yritys, jonka konsernin muodostavat emoyhtiö LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy ja kiinteistörahastoliiketoiminnan hallinnointiyhtiö. Tutustu LähiTapiola Kiinteistövarainhoitoon. Hallinnoimme noin 60 toimitilaa yli 15 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Nämä keskeisiltä sijainneilta löytyvät toimisto-, liike-, logistiikka-, ja hotellikiinteistöt käsittävät yhteensä noin 700 000 m², joita vuokraamme ja ylläpidämme.

Tutustu LähiTapiolan toimitilauutisiin.

Ryhdy kiinteistösijoittajaksi. Alkaen 500 euroa.

LähiTapiola Sijoituskiinteistöt on erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa hajautetusti erilaisiin kiinteistöihin Suomessa. Sijoittaminen on sinulle helppoa, sillä ammattilainen huolehtii puolestasi kohteiden valinnasta, niiden vuokrauksesta ja muusta ylläpidosta

Lue lisää