Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiolassa vakuutettu ajoneuvo kolaroi ajoneuvoa tai muuta omaisuutta

Jos liikennevahingon syyllisyys on osapuolten mielestä selvä, tekee vahingon aiheuttaja vahinkoilmoituksen omaan liikennevakuutusyhtiöönsä. Myös vahingon kärsinyt osapuoli voi tehdä vahinkoilmoituksen aiheuttajan liikennevakuutusyhtiöön. Jos osapuolet ovat eri mieltä syyllisyydestä, tekevät molemmat vahinkoilmoituksen omaan liikennevakuutusyhtiöönsä.

Toimi näin

  1. Jos ajoneuvo vaurioitui liikennevahingossa, soita korvauspalveluumme. Samassa puhelussa hoituu vahinkoilmoituksen tekeminen ja saat ohjeet ajoneuvon korjauttamiseen sekä mahdolliseen sijaisautoon.
  2. Ajoneuvon korjaus hoituu kumppanikorjaamollamme, jonne ajoneuvon voi jo viedä vahinkotarkastukseen.
  3. Jos vahingossa vaurioitui muuta omaisuutta kuin ajoneuvoja, ota valokuvia vaurioituneesta omaisuudesta. Voit ilmoittaa vahingosta soittamalla korvauspalveluumme, niin saat tarkemmat toimintaohjeet.

Ilmoita vahingosta sähköisellä lomakkeella

Avaa lomake

HUOM! Jos ajoneuvon vakuutuksenottaja on yli 50 työntekijän yritys, niin toimi vahinkotilanteessa näin

  1. Vahingon sattuessa vahingonaiheuttajan tulee tehdä liikennevahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöönsä. Vahingonaiheuttajan vakuutusyhtiö on yhteydessä vahingonkärsineeseen ja antaa toimintaohjeet. Jos olet vahingonaiheuttaja, tee vahinkoilmoitus leasingyhtiöösi tai työnantajasi ohjeiden mukaan LähiTapiolaan.
  2. Vahinkopaikalla on hyvä ottaa aiheuttajan tiedot ylös. Vähintään rekisteritunnus, kuljettajan sekä haltijan tai omistajan nimi ja yhteystieto. Myös valokuvien ottaminen on hyödyllistä. Valokuvissa tulisi näkyä kaikkien autojen rekisterinumerot. Valokuvia voi ottaa myös autojen sijainnista vahinkopaikalla ennen niiden siirtoa.
  3. Jos vahingon aiheuttaja ei tee vahinkoilmoitusta omaan vakuutusyhtiöönsä, kannattaa vahingonkärsineen tehdä vahingonaiheuttajan yhtiöön oma vahinkoilmoituksensa.

Etsitkö korikorjaamoa?

Syötä ajoneuvosi rekisterinumero ja paikkakunta, josta haluat etsiä palvelua. Näin voimme tarjota sinulle parasta palvelua kumppaniverkostostamme. Tuloksia on saatavilla. Siirry niihin käyttäen nuolinäppäimiä.
Täytä puuttuva tieto Syötä rekisterinumero Tarkista rekisterinumero ja hae uudelleen
Täytä puuttuva tieto Syötä paikkakunta

Paikkakunnallasi ei ole LähiTapiolan yhteistyökumppania. Kokeile hakua uudelleen joltain toiselta sinulle sopivalta paikkakunnalta.

Palveluntuottajat ajoneuvollesi