Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Varsinais-Suomi

  • Turku Itäharju Prisma
  • Kalevantie 41
  • 20520 TURKU
Puh.
02 524 1000
ma-to
10-17
pe
10-16

Ajankohtaista

Etu omistaja-asiakkaillemme: maksuton sammutintarkastus

Tarjoamme myös tänä vuonna omistaja-asiakkaillemme maksuttoman sammutintarkastuksen! Voit hyödyntää etusi elokuun loppuun mennessä.

Lue lisää

Olemme talouden, terveyden ja turvan asialla siellä, missä on elämää

Me olemme asiakkaiden omistama elämänturvayhtiö. Se tarkoittaa, että olemme asiakkaidemme ja heidän läheistensä talouden, terveyden ja turvan asialla.

Lue lisää

Etu omistaja-asiakkaillemme: maksuton sammutintarkastus

Milloin käsisammutin pitää tarkastaa?

Käsisammutin on tarkastettava vähintään vuoden välein, jos sammutin säilytetään alttiina kosteudelle, tärinälle, lämpötilojen vaihtelulle tai pakkaselle. Kodin sisätiloissa pidettäville käsisammuttimille riittää kahden vuoden välein tehty tarkastus, jonka tekee valtuutettu sammutintarkastaja. Oman sammuttimesi seuraavan tarkastusajan näet sen kylkeen liimatusta tarrasta.

Maksuton sammutintarkastus omistaja-asiakkaillemme - näin saat edun käyttöösi:

Turussa ja Loimaalla sijaitsevat yhteistyökumppanimme tekevät sammutintarkastuksia elokuun loppuun saakka ja voit piipahtaa paikalla kun sinulle sopii. Lisäksi Paimiossa sijaitseva kumppanimme tarkastaa sammuttimia kuutena ennalta sovittuna päivänä. Tarkemmat ohjeet löydät alta. Tutustuthan niihin huolella ennen tarkastuspaikalle saapumista.

Ohjeet: Saat tarkastuksen maksutta näyttämällä kumppanillemme LähiTapiola Varsinais-Suomesta saamaasi sähköpostiviestiä tai tekstiviestiä sammutintarkastuksista. Jos et ole saanut viestiä, voit pyytää sen asiakaspalvelustamme. Voit viedä kaikki taloudestasi tai yrityksestäsi löytyvät sammuttimet kerralla tarkastettavaksi.

Merkitse sammuttimeen oma nimesi ja puhelinnumerosi ennen tarkastusta. Jos liikkeessä on ruuhkaa, voit jättää sammuttimesi erikseen merkatulle alueelle liikkeen ulkopuolelle ja sopia noudosta erikseen.

Vie sammuttimesi kumppanillemme

Voit tarkistuttaa sammuttimesi kumppanillamme Turussa ja Loimaalla sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Maksuton sammutintarkastus on voimassa omistaja-asiakkaillemme huhtikuun alusta elokuun loppuun saakka. Edun voit lunastaa näyttämällä tätä sähköpostiviestiä tarkastuspaikalla.

Voit tarkastuttaa sammuttimesi kumppaneillamme aukioloaikojen puitteissa silloin kun sinulle sopii:

Sammutinhuolto Ketonen Oy
(ark. 7.30-16)
Salvumiehenkatu 10, 20320 Turku

Loimaan Lukko Oy, Loimaan Sammutinhuolto
(ark. 9-17, la 9-13)
Turuntie 7, 32200 Loimaa


Olemme talouden, terveyden ja turvan asialla siellä, missä on elämää

Monille tärkeintä elämässä on läheisten turvattu elämä. Kun tuntee olonsa turvatuksi, uskaltaa elää enemmän, täydemmin. Ja täyttä elämää eläessä onnellisuuskin on lähempänä. Me olemme asiakkaiden omistama elämänturvayhtiö. Se tarkoittaa, että olemme asiakkaidemme ja heidän läheistensä talouden, terveyden ja turvan asialla siellä, missä on elämää.

Lue lisää elämänturvasta

Ota yhteyttä

Vakuutukset ma-pe 8-17, la 9-15
02 524 1000
Korvaukset ma-to 8-17 pe 8-16* / ma-pe 9-15
02 524 1000
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531