Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Uusimaa

  • Porvoo
  • Piispankatu 30
  • 06100 PORVOO
Puh.
019 222 3310

Ajankohtaista

Tiedote Koronavirusepidemian vaikutukset asiakaspalveluumme. Päivitetty 25.3.2021

Palvelemme puhelin- ja verkkotapaamisissa.

Noudatamme alueellista suositusta ja toimistomme on
suljettuna toistaiseksi.

Tänä aikana palvelemme teitä verkossa, puhelimessa ja verkkotapaamisissa.

Saat meihin yhteyttä soittamalla numeroon 019 222 3310. Voit varata ajan puhelin- tai verkkotapaamiseen täältä. Voit myös hoitaa vakuutusasoitasi verkkopalvelussa. Kirjaudu tästä verkkopalveluun.


Yrittäjä, turvaa perheesi ja toimeentulosi

Onko yrityksesi liiketoiminta vaarassa, jos yllättäen joudut sairauslomalle? Miten käy perheen talouden, jos yrittäjä loukkaantuu vakavasti tai ennenaikainen työkyvyttömyys kohtaa? Ja onko eläketurvasi riittävällä tasolla?

Ratkaisuillamme yrittäjän omaksi turvaksi räätälöimme turvasi kerralla kuntoon, omien tarpeidesi ja elämäntilanteesi mukaan. Ratkaisumme soveltuu omistajayrittäjille, kaikkiin yrityskokoluokkiin. Lue lisää.


Riskienhallinta kuntoon

Ehkäise vahinkoja 

Riskienhallinta tukee johtamista ja päätöksentekoa, jotta tavoitteisiin vaikuttavat riskit ja mahdollisuudet tunnistetaan ja niihin voidaan varautua.

Järjestelmällisellä riskienhallinnalla yrityksesi voi estää tai vähentää häiriöitä ja vahinkoja. Samalla on mahdollista kehittää uusia toimintatapoja sekä luoda edellytykset turvalliselle työpaikalle ja henkilöstön hyvinvoinnille.

Ota yhteyttä

Yritysasiakkaat Ma-To 8-17, Pe 8-16
019 222 3310
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531