Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Uusimaa

  • Mäntsälä
  • Vanha Porvoontie 2
  • 04600 MÄNTSÄLÄ
Puh.
019 222 3310
Palvelemme yritysasiakkaita ajanvarauksella.

Ajankohtaista

Hole-in-one -turva, maksuton asiakasetumme!

Hole-in-one -turvassa ei ole omavastuuta ja se on voimassa kaikkialla maailmassa ja kaikilla pelikierroksilla, myös virallisten kilpailujen ulkopuolella. Vakuutus korvaa onnistuneen holarin tai albatrossin tehneelle pelaajalle juomatarjoilukustannukset 800 euroon saakka. Edellytyksenä on, että juoma tarjotaan pelipäivänä sen klubin/seuran ravintolassa, jonka kentällä holari tai albatrossi tehtiin. Vakuutettuja ovat vakuutuksenottaja ja hänen kanssaan samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet.

LähiTapiola Uusimaalla on oikeus julkistaa holarin tehneen tiedot sivustollaan.

Jos et ole vielä asiakkaamme, osta verkkokaupastamme laaja kotivakuutus. Samalla lunastat hole-in-one -turvan itsellesi!

Toimistojemme yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä.

Toimintaohjeet, kun hole-in-one tai albatrossi on tehty:

1. Säästä tarjoilusta saatu kuitti.
2. Lähetä seuraavat tiedot: nimi, osoite, syntymäaika, tapahtumapaikka ja -aika, kuva, väylän numero, maila jolla holari tehtiin, merkitsijän nimi, kuittikopio ja pankkiyhteystiedot, sähköpostisosoitteeseen uusimaa@lahitapiola.fi.


Yrittäjä, turvaa perheesi ja toimeentulosi

Onko yrityksesi liiketoiminta vaarassa, jos yllättäen joudut sairauslomalle? Miten käy perheen talouden, jos yrittäjä loukkaantuu vakavasti tai ennenaikainen työkyvyttömyys kohtaa? Ja onko eläketurvasi riittävällä tasolla?

Ratkaisuillamme yrittäjän omaksi turvaksi räätälöimme turvasi kerralla kuntoon, omien tarpeidesi ja elämäntilanteesi mukaan. Ratkaisumme soveltuu omistajayrittäjille, kaikkiin yrityskokoluokkiin. Lue lisää.


Riskienhallinta kuntoon

Ehkäise vahinkoja 

Riskienhallinta tukee johtamista ja päätöksentekoa, jotta tavoitteisiin vaikuttavat riskit ja mahdollisuudet tunnistetaan ja niihin voidaan varautua.

Järjestelmällisellä riskienhallinnalla yrityksesi voi estää tai vähentää häiriöitä ja vahinkoja. Samalla on mahdollista kehittää uusia toimintatapoja sekä luoda edellytykset turvalliselle työpaikalle ja henkilöstön hyvinvoinnille.

Ota yhteyttä

Yritysasiakkaat Ma-Pe 8-16
019 222 3310
Korvaukset ma-pe 8-17*
019 222 3310
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531