Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Savo

Palvelemme henkilökohtaisesti ja paikallisesti, lähellä sinua. Tule toimistollemme tai varaa aika tapaamiseen, soita puhelinpalveluumme tai asioi helposti verkkopalvelussa.

Verkkopalvelussa hoidat näppärästi esimerkiksi nämä asiat:

  • Maksuajan lisääminen laskulle ja laskun maksaminen.
  • Vakuutusmuutoksista ilmoittaminen, kuten osoitteenmuutos tai tarpeettoman vakuutuksen irtisanominen.
  • Teet ajoneuvollesi liikennekäytöstä poiston ja liikennekäyttöön oton.
  • Ilmoitat sattuneesta vahingosta
  • Voit laittaa meille viestiä asiasta kuin asiasta, olemme sinuun yhteydessä, kun asiasi on otettu käsittelyyn.

Kirjaudu sisään


Tutustu paikallisiin elämänturvaajiimme:

Ajankohtaista

Kuopion nopeusnäyttöäänestyksen arvonnan säännöt

ARVONNAN SÄÄNNÖT: Äänestä nopeusnäytön sijoituspaikasta Kuopioon - voita auton sisä- ja ulkopesu sekä pesuvaha Autopuhdistus Karppaselta

Palkinto: Autopuhdistus Karppasen henkilöauton LUX-sisäpuhdistuksen lahjakortti, sis. myös auton päältäpesun käsin. Palkinnon arvo 99 €. Lisäksi INNOKEM pesuvaha, arvo 80 €. Voittoja ei voi muuttaa rahaksi.

Arvonnan säännöt: Arvontaan osallistuvat kaikki äänestyksen voimassaoloaikana 15.5.-4.6.2023 äänestykseen osallistuneet ja sen yhteydessä yhteystietonsa jättäneet.

LähiTapiola Savon ja Hedin Automotiven työntekijät perheineen eivät saa osallistua arvontaan. Arvonta suoritetaan ma 5.6.2023 ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Arvonnan järjestäjät: Arvonnan järjestää LähiTapiola Savo, Puutarhakatu 6, 70300 Kuopio ja Hedin Automotive Finland Oy, Kallantie 12, 70400 Kuopio

Äänestä tästä.


Varaa aika elämänturvatapaamiseen!

Elämänturvatapaamisessa käymme läpi sinun ja perheesi elämäntilanteen turvallisuuden, terveyden ja talouden näkökulmista ja rakennamme yhdessä teille sopivan ratkaisun.

Tapaaminen onnistuu meidän toimistoilla
tai vaikka näppärästi verkkotapaamisena kotisohvalta käsin! Varaa aika tapaamiseen tästä tai numerosta 017 684 4000.

Keskittämällä voit säästää vakuutusmaksuissa 17% ja saada lisäksi S-ryhmän bonusta jopa 5%. Tarkemmat tiedot Omaedusta ja S-ryhmän Bonuksesta löydät täältä.


Sijoitamme varasi kuten omamme

Niin kauan kuin LähiTapiolassa on vakuutettu, on myös sijoitettu. Sijoitamme LähiTapiolan omia varoja vastuullisesti sekä pitkäjänteisesti ja samaan tapaan hoidamme myös kaikkien asiakkaidemme varallisuutta. Panostamme henkilökohtaiseen palveluun ja asiantuntijamme ympäri Suomea auttavat sinua löytämään sopivat sijoittamisen ratkaisut.

Lue lisää sijoittamisen vaihtoehdoista.


Kyberturvapalvelu on enemmän kuin kybervakuutus

Vakuutuksella turvaat yritystoimintaa tietoturvaloukkauksista aiheutuneita kustannuksia vastaan; siitä korvataan mm. vahinkotilanteessa tarvittavan IT–asiantuntijan kustannuksia, liiketoiminnan keskeytystä sekä vakuutuksenottajalle kohdistuvaa korvausvastuuta ulkopuoliselle.
Testaa tietosi, ovatko yrityksesi tietoturva-asiat kunnossa?


Hole in one turva

Edun saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme 017 684 4000. Vakuutettuja ovat vakuutuksenottaja ja hänen kanssaan samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet. Saat golfbagiisi tägin vakuutuksen myöntämisen yhteydessä.

Jos et ole vielä asiakkaamme, tule käymään lähimmässä toimistossamme tai soita meille p. 017 684 4000 niin hoidamme vakuutusasiasi kuntoon. Samalla lunastat Hole in one -turvan itsellesi!

Ota yhteyttä

Vakuutukset ma - pe 8-17, la 9-15
017 684 4000
Ajoneuvokorvaukset ma-pe 9-15
017 684 4000
Omaisuuskorvaukset ma-pe 9-15*
017 684 4000
Henkilökorvaukset ma - pe 8-17*
017 684 4000
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531