Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Pohjoinen

Palvelemme sinua niin puhelimessa, verkossa, chatissä kuin toimistoillakin. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi suosittelemme verkko- ja puhelintapaamisia, ja palvelemme toimistoillamme 8.3.-18.4.2021 vain ajanvarauksella.⁠ Mikäli haluat asioida toimistollamme, varaathan ajan etukäteen (lahitapiola.fi/ajanvaraus, p. 08 814 2500). Meille elämänturvayhtiönä tärkeintä on varmistaa asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointi ja siksi pyydämme sinua ystävällisesti noudattamaan turvallisuussääntöjä asioidessasi meillä.

Ajankohtaista

LähiTapiolan Työkykypalvelu

Työkykypalvelu on kokonaisvaltainen ratkaisu, jonka tavoitteena on parantaa henkilöstön työkykyä ja yrityksen tuottavuutta. Nopeutamme hoitoon pääsyä sekä töihin paluuta ja vähennämme poissaolojen määrää ennaltaehkäisemällä.

Lue lisää

Mikä uhkaa yritystäsi?

Kysy asiantuntevaa tukea riskien tunnistamiseen ja niihin varautumiseen.

Lue lisää

LähiTapiolan Työkykypalvelu

Laajensimme nyt ennestään Työkykypalvelun tarjontaamme. Lisäsimme mukaan mahdollisuuden hankkia työterveyshuollon vakuutuksen avulla, jossa kaikki hoitopalvelut tuotetaan TerveysHelppi–palvelumme kautta. Lue lisää.


Mikä uhkaa yritystäsi?

Ehkäise vahinkoja

Järjestelmällisellä riskienhallinnalla estät tai vähennät yrityksesi häiriöitä ja vahinkoja. Samalla luot edellytykset turvalliselle työpaikalle ja henkilöstön hyvinvoinnille. Meiltä saat avun riskienhallintaan.

Ota yhteyttä

Vakuutus- ja korvauspalvelut, yritys ark. 8-18
08 814 2500
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531