LähiTapiola Pirkanmaa

LähiTapiola Pirkanmaa

Tervetuloa oman alueyhtiösi sivuille! LähiTapiola Pirkanmaa palvelee henkilökohtaisesti ja paikallisesti, lähellä sinua. Tule toimistollemme tai varaa aika tapaamiseen, soita puhelinpalveluumme tai asioi helposti verkkopalvelussa.

Avaa kartta

Ajankohtaista

Työtapaturmavakuutuksen korvauspalvelu helpottui!

Työtapaturmavakuutuksen korvauspalvelu helpottui! Käytössämme on matkapuhelimeen lähetettävä vakuutustodistus. Tapaturman sattuessa työnantajan ei tarvitse enää tulostaa ja toimittaa vakuutustodistusta työntekijälle, vaan hoitolaitoksen tarvitsemat tiedot lähetetään työntekijälle tekstiviestillä.


TyEL- ja YEL-vakuutukset Elon verkkopalvelussa

Jos käytät verkkopalvelua vain työeläkevakuutusten hoitamiseen, voit kirjautua suoraan www.elo.fi/verkossa.


LähiTapiolan Työkykypalvelu

LähiTapiola LokalTapiola

Laajensimme nyt ennestään Työkykypalvelun tarjontaamme. Lisäsimme mukaan mahdollisuuden hankkia työterveyshuollon vakuutuksen avulla, jossa kaikki hoitopalvelut tuotetaan TerveysHelppi–palvelumme kautta. Lue lisää.


Liikennevakuutusten hinnat alenivat 1.7.

Alensimme liikennevakuutusmaksujamme jälleen!

Hyödyt vahingottomuudesta euroina ja palveluina. Mitä vähemmän vahinkoja sattuu, sitä vähemmän maksat vakuutusmaksuja.

Kiitoksena asiakkaidemme huolellisuudesta ja esimerkillisestä toiminnasta alensimme viime vuonna kotivakuutuksen ja uuden liikennevakuutustuotteemme hintoja. Muiden vahinkovakuutustemme hintoja emme myöskään ole nostaneet 3 vuoteen.

Asiakkaittemme huolellisen liikennekäyttäytymisen, hyvän vahinkokehityksen ja tehostuneen toimintamme vuoksi päätimme Pirkanmaalla jälleen palkita omistaja-asiakkaitamme laskemalla liikennevakuutushintoja 1.7. alkaen:

  • henkilöasiakkaiden henkilöautojen liikennevakuutusmaksua 5 %
  • kuorma-autojen, moottorityökoneiden ja raskaiden perävaunujen liikennevakuutusmaksua 20 %.
  • Muutos koskee sekä uusia että nykyisiä asiakkaita vakuutuskauden uudistumisen mukaisesti.

Hinnoitteluratkaisuista LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaat hyötyivät viime vuonna n. 1,5 miljoonan euron verran. Tänä ja ensi vuonna asiakkaiden arvioidaan hyötyvän hintojen laskusta vielä 0,9 miljoonan euron verran lisää.

Lisäksi asiakaseduistamme merkittävimmät ovat Omaetu-keskittämisalennus jopa 17 % ja S-ryhmän Bonus jopa 5%. Olethan hyödyntänyt myös nämä edut?

Ota meihin yhteyttä puhelimitse 03 3391 1200, verkossa tai poikkea toimistollamme.


Sammutintarkastus on LähiTapiola Pirkanmaan maksuton asiakasetu

LähiTapiola

Käsisammuttimien tarkastus on maksuton asiakasetu LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaille.

Voit viedä käsisammuttimesi tarkastettavaksi valtuuttamaamme huoltoliikkeeseen Orivedellä, Hämeenkyrössä ja Tampereella. Tarkastus on maksuton etukuponkia vastaan. Etukuponki on voimassa 31.12.2018 saakka.


Asiakkaamme saavat maksuttoman etukupongin jättämällä meille viestin, soittamalla puh. 03 3391 1200 tai LähiTapiola Pirkanmaan henkilökunnalta lähimmältä toimistoltasi. Katso lähimmän toimistosi yhteystiedot täältä.


LähiTapiola Pirkanmaa rakentaa Pirkanmaalle 50 sähköautojen latausasemaa

LahiTapiola Pirkanmaa sahkoautoilu

Rakennamme Pirkanmaalle 50 sähköautojen latausasemaa!

LähiTapiola Pirkanmaa rakentaa Pirkanmaalle 50 sähköautojen latausasemaa tulevan kolmen vuoden aikana. Pääosa latausasemista tulee Tampereen seudulle. Kumppanina on tamperelainen Plugit Finland oy. Ensimmäiset LähiTapiolan latausasemat tulevat käyttöön tämän vuoden aikana.

– Sähkö- ja hybridiautoja on Pirkanmaalla vielä vähän, mutta investoinnilla varaudumme sähköautoilun määrän reippaaseen kasvuun. Tehtävämme on tarjota turvallisempaa ja terveempää elämää, ja tällä investoinnilla uskomme olevan positiivia vaikutuksia ympäristöystävällisiin liikkumistapoihin. Latausasemat tulevat olemaan yksi LähiTapiola Pirkanmaan asiakaseduista. Asemia tulee muun muassa kauppakeskusten yhteyteen. Kiinnostavia paikkoja ovat myös golf-kentät ja urheiluhallien parkkipaikat. Ehdotuksia hyvistä sijoituspaikoista otetaan mielellään vastaan, sanoo LähiTapiola Pirkanmaan toimitusjohtaja Pentti Kuusela.

Oman ehdotuksesi voit jättää tästä linkistä.


LähiTapiola Pirkanmaa omistaa latauspisteet Pirkanmaalla, Plugit hoitaa laskutuksen ja asennukset. Latauspisteet ovat kahden pistokkeen mallia.

Myös LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö sijoittaa sähköautojen latausjärjestelmiin erikoistuneeseen Plugit Finlandiin. LähiTapiolan rahoitus vauhdittaa yrityksen kasvua sähköisen liikkumisen palveluratkaisuissa Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla. LähiTapiola Pirkanmaa ei suoraan omista Plugitia.

- Olemme onnistuneet luomaan Suomessa ja maailmalla uniikin liiketoimintamallin sähköisen liikenteen palveluihin investoimalla rohkeasti uusien palveluiden ja niiden skaalautuvan tuotantoalustan, Pharus Cloudin, kehittämiseen sekä palveluiden laatuun. Näin varmistamme, että asiakkaamme voivat hyödyntää latauslaitekantaansa parhaalla mahdollisella tavalla ja rakentaa lataamisesta oman näköistään liiketoimintaa tai uusia palveluita, omilla ehdoillaan, toteaa Tommi Saarela Plugit Finlandista.

Tampereella latausjärjestelmäratkaisuja valmistavan yhtiön suunnitelmissa on viedä innovatiivinen konseptinsa tulevaisuudessa myös kansainvälisille markkinoille. Tällä hetkellä yhtiö toimii Suomessa, Singaporessa ja Norjassa.

- Olemme tällä hetkellä vahva sähköisen liikkumisen edelläkävijä Suomessa, ja haluamme pysyä kehityksen kärjessä myös jatkossa. Plugit Finlandin latausteknologioiden ja ohjelmistopuolen osaaminen on maailman huippuluokkaa jo nyt, ja asemamme vahvistamiseksi edelleen tulemme panostamaan merkittävästi järjestelmäkehitykseen ja lataamiseen liittyvän datan analysointiin. Nyt aloitettu yhteistyö LähiTapiolan kanssa mahdollistaa kasvun niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin, Saarela jatkaa.

- Plugit Finland on kehittänyt innovatiivisen tavan liittää sähköautojen latauspalvelut osaksi eri yritysten liiketoimintaa. Tämä erottaa sen muista alan toimijoista ja takaa liiketoiminnan skaalautuvuuden tulevaisuudessa. Sijoituksen kautta pääsemme mukaan osaksi voimakkaasti kasvavaa sähköisen liikkumisen toimialaa. Uskomme sijoituksella olevan tuottotavoitteidemme lisäksi pitkällä tähtäimellä merkittäviä positiivisia ympäristö- ja yhteiskuntavaikutuksia, jotka ovat LähiTapiolan sijoitusten keskeisiä kriteereitä, kertoo sijoituspäällikkö Juho Salmela LähiTapiolan Yritysrahoituksesta.

Plugit Finland Oy on vuonna 2012 perustettu sähköiseen liikenteeseen erikoistunut palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen sähköautojen latausjärjestelmiä avaimet käteen -palveluna. Yrityksen asiakkaina on koko sähköisen liikenteen toimiala sidosryhmineen, aina yksittäisistä kuluttajista vähittäistavarakaupan suurimpiin toimijoihin. Plugitin vuoden 2017 liikevaihto oli 3,62 miljoonaa euroa, josta muodostui 260 tuhannen euron positiivinen tulos. Liikevaihdon kasvua vuoteen 2016 tuli 126 %. Plugitin tavoitteena on rahoituksen turvin kehittää latausratkaisuja ja -palveluita niin olemassa olevien asiakkaiden käyttöön kotimaassa kuin kansainvälisille markkinoille.

LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö tarjoaa täydentäviä rahoitusratkaisuja pääasiassa vakiintuneille, kannattaville yrityksille, joiden liikevaihto on vähintään 10 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä vähintään 50. LähiTapiolan alueyhtiöt tarjoavat pk-yrityksille myyntisaatavien sekä kone- ja laitehankintojen rahoituksen lisäksi myös lainamuotoista joukkorahoitusta.

Ota yhteyttä

Vakuutukset ma-pe 8-19, la 10-16
03 3391 1200
Korvaukset ma-pe 8-17
03 3391 1200
Hätäpalvelu 24 h
+358 800 0 4531