Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tietoturvajohtajan kärkihuomiot: Yrittäjä, näin varaudut kyberriskeihin

”Tiedon suojaaminen vaatii yrittäjiltä ennakointia ja yhä moniulotteisempaa riskienhallintaa”, LähiTapiolan tietoturvajohtaja Leo Niemelä sanoo. Miten digiajan riskejä voi hallita? Tilaa webinaaritallenne!


Digitaalinen murros vauhdittaa suomalaista yhteiskuntaa ja jokaisella yrityksellä on suojattavaa datapääomaa. Internet ei kunnioita maiden rajoja, eivätkä myöskään verkossa toimivat rikolliset.


”Tänä päivänä lähes jokaisella yrityksellä on jotain digitaalista tietoa ja toimintaa. Asiakasrekisteri, ajanvarausjärjestelmä tai vain yrittäjän kännykkä ja siihen liitetty sähköpostiosoite voivat joutua väärille teille ja aiheuttaa ongelmia yrityksen toiminnan jatkuvuudelle”, LähiTapiolan tietoturvajohtaja Leo Niemelä sanoo.


”Kyberhyökkäyksen uhriksi voi joutua, vaikka olisikin tarkkana, joten niihin on syytä varautua, kartoittaa riskit ja selvittää toimintamallit.”


Riskienhallinta on vastuullisen yrityksen ytimessä


Kriiseihin varautuminen ja riskien kartoittaminen ovat olennainen osa yritysten vastuullista toimintaa ja auttavat säilyttämään asiakkaan luottamuksen myös vaikeissa tilanteissa.


”Tiedon suojaaminen vaatii organisaatioilta yhä moniulotteisempia riskienhallintaan liittyviä työkaluja ja kybervakuutus on yksi olennainen osa yritysten riskienhallinnan portfoliota”, Leo Niemelä sanoo.


LähiTapiolan Kyberturvapalvelu on kokonaisvaltainen ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille. Se sisältää kybervakuutuksen lisäksi myös kyberkoulutuksen ja KyberHelppi-puhelinpalvelun, jonka avulla saa suoraan yhteyden asiantuntijaan.


Tilaa tallenne ja kuule lisää digitaalisesta turvallisuudesta

LähiTapiolan tietoturvajohtaja Leo Niemelä pureutui digiajan riskienhallintaan LähiTapiola Pääkaupunkiseudun yrittäjäwebinaarissa:


• Mitä yrittäjän kannattaa ottaa huomioon toimiessaan digikanavissa?
• Miten riskeihin voi varautua?
• Miten LähiTapiola voi auttaa, jotta kaikkea ei tarvitse hoitaa yksin?

Tilaa tallenne

Jäikö yrityksesi digitaalisen turvallisuuden tila mietityttämään?

Testaa, ovatko yrityksesi kyberturva-asiat kunnossa.