LähiTapiola Pääkaupunkiseutu

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu Tuomiokirkko mereltä

Tervetuloa oman alueyhtiösi sivuille! LähiTapiola Pääkaupunkiseutu palvelee nyt entistäkin paremmin ja paikallisemmin. Asioi helposti verkkopalvelussa, soita puhelinpalveluumme tai varaa aika tapaamiseen.

Sattuiko vahinko? Korvausasiat hoituvat kätevimmin verkkopalvelussa tai puhelinpalvelussa, jonka yhteystiedot löytyvät alta.

Avaa kartta

Ajankohtaista

Palkitse ja sitouta työntekijäsi!

Nainen puhelimessa

Yrityksen tuloksen tekevät viime kädessä sen työntekijät. Palkitse ja sitouta työntekijät.

Yrityksen tuloksen tekevät viime kädessä sen työntekijät. Sairauspoissaolot ja työkyvyttömyyseläkkeet aiheuttavat yritykselle merkittäviä kustannuksia. Yksi sairauslomapäivä maksaa yritykselle noin 350 euroa.

Väestön ikääntyessä myös taistelu osaajista kovenee. Ansioituneen asiantuntijan vaihto toiseen voi maksaa neljä kertaa tämän kuukausipalkan verran.

Hyvinvoiva työntekijä tekee työnsä motivoituneemmin ja sitoutuneemmin, on vähemmän poissa ja harkitsee useamman kerran, ennen kuin tarttuu kilpailijan tarjoukseen. Hyvät henkilöstöetuudet motivoivat ja sitouttavat, eivätkä tule kalliiksi.


Yrittäjän Omaturva suojaa yllättävissä tilanteissa

Henkilövakuutukset

Perheen, itsesi ja yrityksesi turvaksi

Onko yrityksesi liiketoiminta vaarassa, jos yllättäen joudut sairauslomalle? Miten käy perheen talouden, jos yrittäjä loukkaantuu vakavasti tai ennenaikainen työkyvyttömyys kohtaa? Ja onko eläketurvasi riittävällä tasolla?

Yrittäjän Omaturva -ratkaisulla räätälöit turvasi kerralla kuntoon, omien tarpeidesi ja elämäntilanteesi mukaan. Turva soveltuu omistajayrittäjille, kaikkiin yrityskokoluokkiin.


Vakuutusmaksujen muutokset 2018

LähiTapiola LokalTapiola

Autovakuutukset: Kasvaneiden korvauskustannusten vuoksi korotamme autovakuutusten maksuja 4 %. Näiden vapaaehtoisten autovakuutustuotteiden tuotenimiä ovat mm. Loisto-, Laaja- ja Peruskasko.

Henkilövakuutukset: Kasvaneiden korvauskustannusten vuoksi korotamme henkilövakuutusturvien maksuja turvasta riippuen 5–9 %.

Eläinvakuutukset: Kasvaneiden korvauskustannusten vuoksi korotamme eläinvakuutusten maksuja 9 %.

Metsävakuutukset: Kasvaneiden korvauskustannusten vuoksi korotamme metsävakuutusten maksuja 2 %.

Kotivakuutukset: Kasvaneiden korvauskustannusten vuoksi korotamme kotivakuutuksen maksuja 4,5 %.

Yritysvakuutukset: Kasvaneiden korvauskustannusten vuoksi korotamme yritysvakuutuksen maksuja 1,5–9 %.

Liikennevakuutus: Kasvaneiden korvauskustannusten ja heikentyneen vahinkosuhteen vuoksi korotamme liikennevakuutusten maksuja 3 %.

Venevakuutus: Kasvaneiden korvauskustannusten vuoksi korotamme venevakuutusten maksuja 4 %.

Kiinteistövakuutus: Kasvaneiden korvauskustannusten vuoksi korotamme kiinteistövakuutusten maksuja 6 %.

Maatilavakuutus: Kasvaneiden korvauskustannusten vuoksi korotamme maatilavakuutusten maksuja 2 – 4,5 %.

Yleistä vakuutusmaksujen muutoksista: Vakuutusmaksuun vaikuttavat edellä mainittujen, korvausmenon kehityksestä riippuvien tariffimuutosten lisäksi monet vakuutetun kohteen ja vakuutuksenottajan yksilölliset tekijät, kuten vakuutuksenottajan, vakuutetun henkilön tai vakuutetun kohteen ikä. Indeksiin sidotun vakuutuksen vakuutusmaksut ja vakuutusmäärät muuttuvat indeksin muutoksen verran. Myös kampanja-alennus tai vastaava etuus on voinut muuttua tai poistua. Mahdolliset vahingot ovat voineet vaikuttaa vakuutuksesi bonuskehitykseen. Vakuutuksen hintaan vaikuttavat muutokset astuvat voimaan vakuutuskauden vaihtuessa uuteen. Vuosiuudistuksen ajankohta on yksilöllinen jokaisessa vakuutussopimuksessa.

Ota yhteyttä

Yritysasiakkaat Ark. 8-18
09 453 9604
Yrityskorvaukset Ark. 8-16
09 453 9605
Matkahätäpalvelu 24 h
+35880004531
AutoHätäpalvelu 24 h
09 453 9601