LähiTapiola Pääkaupunkiseutu

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu Tuomiokirkko mereltä

Tervetuloa oman alueyhtiösi sivuille! LähiTapiola Pääkaupunkiseutu palvelee nyt entistäkin paremmin ja paikallisemmin. Asioi helposti verkkopalvelussa, soita puhelinpalveluumme tai varaa aika tapaamiseen.

Sattuiko vahinko? Korvausasiat hoituvat kätevimmin verkkopalvelussa tai puhelinpalvelussa, jonka yhteystiedot löytyvät alta.

Avaa kartta

Ajankohtaista

Yrittäjä, turvaa perheesi ja toimeentulosi

Yrittäjä voi turvata vakuutusratkaisuillamme oman ja perheensä toimeentulon sekä yrityksensä jatkuvuuden.

Onko yrityksesi liiketoiminta vaarassa, jos yllättäen joudut sairauslomalle? Miten käy perheen talouden, jos yrittäjä loukkaantuu vakavasti tai ennenaikainen työkyvyttömyys kohtaa? Ja onko eläketurvasi riittävällä tasolla?

Ratkaisuillamme yrittäjän omaksi turvaksi räätälöimme turvasi kerralla kuntoon, omien tarpeidesi ja elämäntilanteesi mukaan. Ratkaisumme soveltuu omistajayrittäjille, kaikkiin yrityskokoluokkiin. Lue lisää.


LähiTapiolan Työkykypalvelu

LähiTapiola LokalTapiola

Laajensimme nyt ennestään Työkykypalvelun tarjontaamme. Lisäsimme mukaan mahdollisuuden hankkia työterveyshuollon vakuutuksen avulla, jossa kaikki hoitopalvelut tuotetaan TerveysHelppi–palvelumme kautta. Lue lisää.


Vakuutusmaksujen muutokset 2018

LähiTapiola LokalTapiola

Autovakuutukset: Kasvaneiden korvauskustannusten vuoksi korotamme autovakuutusten maksuja 4 %. Näiden vapaaehtoisten autovakuutustuotteiden tuotenimiä ovat mm. Loisto-, Laaja- ja Peruskasko.

Henkilövakuutukset: Kasvaneiden korvauskustannusten vuoksi korotamme henkilövakuutusturvien maksuja turvasta riippuen 5–9 %.

Eläinvakuutukset: Kasvaneiden korvauskustannusten vuoksi korotamme eläinvakuutusten maksuja 9 %.

Metsävakuutukset: Kasvaneiden korvauskustannusten vuoksi korotamme metsävakuutusten maksuja 2 %.

Kotivakuutukset: Kasvaneiden korvauskustannusten vuoksi korotamme kotivakuutuksen maksuja 4,5 %.

Yritysvakuutukset: Kasvaneiden korvauskustannusten vuoksi korotamme yritysvakuutuksen maksuja 1,5–9 %.

Liikennevakuutus: Kasvaneiden korvauskustannusten ja heikentyneen vahinkosuhteen vuoksi korotamme liikennevakuutusten maksuja 3 %.

Venevakuutus: Kasvaneiden korvauskustannusten vuoksi korotamme venevakuutusten maksuja 4 %.

Kiinteistövakuutus: Kasvaneiden korvauskustannusten vuoksi korotamme kiinteistövakuutusten maksuja 6 %.

Maatilavakuutus: Kasvaneiden korvauskustannusten vuoksi korotamme maatilavakuutusten maksuja 2 – 4,5 %.

Yleistä vakuutusmaksujen muutoksista: Vakuutusmaksuun vaikuttavat edellä mainittujen, korvausmenon kehityksestä riippuvien tariffimuutosten lisäksi monet vakuutetun kohteen ja vakuutuksenottajan yksilölliset tekijät, kuten vakuutuksenottajan, vakuutetun henkilön tai vakuutetun kohteen ikä. Indeksiin sidotun vakuutuksen vakuutusmaksut ja vakuutusmäärät muuttuvat indeksin muutoksen verran. Myös kampanja-alennus tai vastaava etuus on voinut muuttua tai poistua. Mahdolliset vahingot ovat voineet vaikuttaa vakuutuksesi bonuskehitykseen. Vakuutuksen hintaan vaikuttavat muutokset astuvat voimaan vakuutuskauden vaihtuessa uuteen. Vuosiuudistuksen ajankohta on yksilöllinen jokaisessa vakuutussopimuksessa.

Ota yhteyttä

Vakuutus- ja korvauspalvelut Ark. 8-17
09 453 9600
Yrityskorvaukset Ark. 8-16
09 453 9605
Hätäpalvelu 24 h
+35880004531
AutoHätäpalvelu 24 h
09 453 9601