Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu

Tervetuloa LähiTapiola Pääkaupunkiseudun sivuille! Tavoitteenamme on tehdä niin henkilö- kuin yritysasiakkaidemme elämästä terveempää, turvallisempaa ja taloudellisesti menestyksekkäämpää.

Voit tavata asiantuntijamme:

  • toimistolla
  • verkkotapaamisessa
  • puhelimessa

Varaa aika tästä!

Ilman ajanvarausta toimiva asiakaspalvelumme sijaitsee 1.6.2023 alkaen Kampin Autotalon 7. kerroksessa osoitteessa Fredrikinkatu 48 A tai Eteläinen Rautatiekatu 10 (HUS-labin sisäänkäynti). Palvelemme ilman ajanvarausta ma-pe kello 9-12. Muina aikoina voit varata sinulle sopivan ajan lahitapiola.fi/ajanvaraus tai soittamalla 09 453 9600.

Sattuiko vahinko? Korvaus- ja vahinkoasioiden hoitaminen ei toimistolla onnistu, vaan ne voit hoitaa kätevästi verkkopalvelussamme tai puhelinpalvelussamme 09 453 9600 ma-pe kello 8–16.

Jos tarvitset apua välittömästi, käytä hätäpalvelunumeroa koti-, liikenne- ja ulkomaan matkavahinkotilanteissa: Hätäpalvelu 24 h +358 8000 4531. Muut yhteystietomme löydät alta.

AJANKOHTAISTA:

  • Kauppakeskus Redin toimipisteemme muuttaa Kampin Autotaloon. Redin asiakaspalvelumme on viimeistä päivää auki 26.5.
  • Palvelemme sinua 1.6.2023 alkaen Kampin Autotalon 7. kerroksessa osoitteessa Fredrikinkatu 48 A tai Eteläinen Rautatiekatu 10 (HUS-labin sisäänkäynti). Asiakaspalvelumme on avoinna ilman ajanvarausta ma-pe kello 9–12 ja Muina aikoina voit varata sinulle sopivan ajan lahitapiola.fi/ajanvaraus tai soittamalla 09 453 9600.

Ajankohtaista

Yrittäjä, turvaa perheesi ja toimeentulosi

Onko yrityksesi liiketoiminta vaarassa, jos yllättäen joudut sairauslomalle? Miten käy perheen talouden, jos yrittäjä loukkaantuu vakavasti tai ennenaikainen työkyvyttömyys kohtaa? Ja onko eläketurvasi riittävällä tasolla?

Ratkaisuillamme yrittäjän omaksi turvaksi räätälöimme turvasi kerralla kuntoon, omien tarpeidesi ja elämäntilanteesi mukaan. Ratkaisumme soveltuu omistajayrittäjille, kaikkiin yrityskokoluokkiin. Lue lisää.


LähiTapiolan Työkykypalvelu

Laajensimme nyt ennestään Työkykypalvelun tarjontaamme. Lisäsimme mukaan mahdollisuuden hankkia työterveyshuollon vakuutuksen avulla, jossa kaikki hoitopalvelut tuotetaan TerveysHelppi–palvelumme kautta. Lue lisää.


Paperittomalla palvelulla työtä nuorille

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu ja WorkPilots ovat solmineet yhteistyön, jonka tavoitteena on antaa nuorille tärkeitä ensimmäisiä työkokemuksia.

LähiTapiola Pääkaupunkiseudun asiakkailla on mahdollisuus olla mukana työllistämässä nuoria: ottamalla LähiTapiolan verkkopalvelussa käyttöön vakuutusasiakirjojen paperittoman palvelun, siirrämme samalla nuorelle tunnin työtä, josta maksetaan nuorelle 10 €/h. Muutamalla klikkauksella annat nuorelle arvokkaan ensimmäisen työkokemuksen.

Ottamalla käyttöön paperittoman palvelun varmistat, että vakuutusasiakirjasi pysyvät järjestyksessä, tallessa ja turvassa. Samalla teet valinnan ympäristön hyväksi vähentämällä paperin kulutusta ja tulostusta.

Lue lisää ja katso videolta nuoren ja työnantajan kokemuksia

Ota yhteyttä

Vakuutuspalvelut ma-pe 8-17
09 453 9600
Korvauspalvelut ma-pe 8-16
09 453 9600
Hätäpalvelu 24h
+358 800 0 4531