Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Itä

Meillä on ilo toivottaa sinut tervetulleeksi oman alueyhtiösi asiakkaaksi. Palvelemme sinua entistäkin paremmin ja paikallisemmin omassa alueyhtiössäsi, LähiTapiola Idässä.

Ajankohtaista

Muutokset vakuutusmaksuissa vuonna 2020

Kasvaneen korvausmenon vuoksi seuraaviin vakuutuksiin tehdään maksunkorotuksia riippuen turvatasosta:
• Autovakuutukset 0-5 %
• Eläinvakuutukset 0-5 %
• Henkilövakuutukset 0-5 %
• Kiinteistö ja yritysvakuutukset 0-3 %
• Kodin vakuutukset 0-4 %
• Metsävakuutukset 0-7 %
• Työkykyvakuutus 8 %
• Liikennevakuutus 0-3 %

Muutokset koskevat vakuutuksia, joiden uusi vakuutuskausi alkaa 1.1.2020 ‐ 31.12.2020. Muutokset tulevat voimaan seuraavan vakuutuskauden alusta. Tarkempi euromääräinen vakuutusmaksun muutos näkyy vakuutuskirjalla.

Indeksit pitävät vakuutukset ajan tasalla

Jotta vakuutus pysyy mukana yleisessä hintakehityksessä, muuttuvat vakuutusmaksut ja myös vakuutusten korvausmäärät vakuutusehdoissa määritellyn indeksin mukaan. Vuonna 2020 indeksikorotukset sisältyvät maksujen korotusprosentteihin.


Yrittäjä, turvaa perheesi ja toimeentulosi

Onko yrityksesi liiketoiminta vaarassa, jos yllättäen joudut sairauslomalle? Miten käy perheen talouden, jos yrittäjä loukkaantuu vakavasti tai ennenaikainen työkyvyttömyys kohtaa? Ja onko eläketurvasi riittävällä tasolla?

Ratkaisuillamme yrittäjän omaksi turvaksi räätälöimme turvasi kerralla kuntoon, omien tarpeidesi ja elämäntilanteesi mukaan. Ratkaisumme soveltuu omistajayrittäjille, kaikkiin yrityskokoluokkiin. Lue lisää.


Huolehdi henkilöstösi hyvinvoinnista

Lakisääteisten henkilövakuutuksen lisäksi vapaaehtoisilla vakuutuksilla voi täydentää työntekijän vakuutusturvaa vapaa-ajalla ja sairastumisen varalta. Yritys voi varmistaa vakuutuksilla myös työntekijöidensä perheiden toimeentulon elämän kriisitilanteissa.

Lue lisää tästä!

Ota yhteyttä

Yritysasiakkaat Ark. 8-18
017 684 3850
Yrityskorvaukset Ark. 8-17
017 684 3860
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531