Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Itä

Meillä on ilo toivottaa sinut tervetulleeksi oman alueyhtiösi asiakkaaksi. Palvelemme sinua entistäkin paremmin ja paikallisemmin omassa alueyhtiössäsi, LähiTapiola Idässä.

Ajankohtaista

Hole in one -turva, kotivakuutuksen maksuton asiakasetu

Hole in one -turva on LähiTapiola Idän maksuton etu kotivakuutusasiakkaille. Siinä ei ole omavastuuta ja se on voimassa kaikilla maailman golfkentillä. Hole in one -turva korvaa golfetiketin mukaisesti holarin tehneen pelaajan juomatarjoilun kustannukset 800€ asti. Juomatarjoilu on tehtävä samana päivänä kuin itse Hole in one -suoritus. Etu on voimassa myös asiakkaan kanssa samassa taloudessa asuvien perheenjäsenien hyväksi.

Toimintaohjeet, kun Hole in one on tehty:
1. Kerro golfkentän ravintolassa muille pelaajille, että olet keskittänyt vakuutuksesiLähiTapiolaan ja sinulla on voimassa Hole in one -turva.
2. Juomatarjoilukustannukset golfkentän ravintolassa korvataan maksimissaan 800 euroon saakka sinä päivänä, kun Hole in one on tehty.
3. Maksa tarjoilut itse ja säästä maksukuitti sekä pyydä suorituksestasi todistus golfkerholta.
4. Soita numeroon 017 684 3800 arkisin klo. 8.30-16.30, valitse palveluvalikosta 1 (vahingot) ja 3 (omaisuusvahingot) ja tee vahinkoilmoitus puhelimitse. Tarvittavat tiedot: nimi, osoite, syntymäaika, tapahtumapaikka ja -aika, väylän numero, maila jolla holari tehtiin, merkitsijän nimi ja pankkiyhteystiedot


Muutokset vakuutusmaksuissa vuonna 2023

Muutokset vakuutusmaksuissa vuonna 2023

Kasvaneen korvausmenon vuoksi seuraaviin vakuutuksiin tehdään maksunkorotuksia:

  • Kaskovakuutukset: kuorma-auton ja raskaan perävaunun laaja kaskovakuutus sekä kuorma-auton hinauspalveluvakuutus 0 - 5,0 %
  • Metsävakuutus: laaja ja perusvakuutus 0 - 3,7%

Muutokset koskevat vakuutuksia, joiden uusi vakuutuskausi alkaa 1.1.2023 - 31.12.2023 välillä. Muutokset tulevat voimaan seuraavan vakuutuskauden alusta. Tarkempi euromääräinen vakuutusmaksun muutos näkyy vakuutuskirjalla.

Indeksit pitävät vakuutukset ajan tasalla

Jotta vakuutus pysyy mukana yleisessä hintakehityksessä, muuttuvat vakuutusmaksut ja myös vakuutusten korvausmäärät vakuutusehdoissa määritellyn indeksin mukaan. Vuonna 2023 indeksimuutokset ovat seuraavat edellä mainittujen maksukorotusten lisäksi:

  • Matkatavara- ja matkavastuuvakuutukset, elinkustannusindeksi +7,8 %
  • Irtaimistovakuutukset sekä kotivakuutusten kanssa samalla sopimuksella olevat tapaturma- ja matkavakuutukset, kuluttajahintaindeksi +7,8 %
  • Rakennusten vakuutukset, rakennuskustannusindeksi +10,7 % tai elinkustannusindeksi +7,8 %
  • Metsävakuutukset, metsävakuutusmaksuindeksi +1,3%
  • Terveyspalveluiden tuottajahintaindeksin vaikutus vakuutusmaksuun on +4,1 %.
  • Kiinteistövakuutusten indeksimuutos noin +10,8 % (kuukausimuutos).

Yrittäjä, turvaa perheesi ja toimeentulosi

Onko yrityksesi liiketoiminta vaarassa, jos yllättäen joudut sairauslomalle? Miten käy perheen talouden, jos yrittäjä loukkaantuu vakavasti tai ennenaikainen työkyvyttömyys kohtaa? Ja onko eläketurvasi riittävällä tasolla?

Ratkaisuillamme yrittäjän omaksi turvaksi räätälöimme turvasi kerralla kuntoon, omien tarpeidesi ja elämäntilanteesi mukaan. Ratkaisumme soveltuu omistajayrittäjille, kaikkiin yrityskokoluokkiin. Lue lisää.


Huolehdi henkilöstösi hyvinvoinnista

Lakisääteisten henkilövakuutuksen lisäksi vapaaehtoisilla vakuutuksilla voi täydentää työntekijän vakuutusturvaa vapaa-ajalla ja sairastumisen varalta. Yritys voi varmistaa vakuutuksilla myös työntekijöidensä perheiden toimeentulon elämän kriisitilanteissa.

Lue lisää tästä!

Ota yhteyttä

Yritysasiakkaat ma-pe 8-17
017 684 3850
Yrityskorvaukset ma-pe 8-17*
017 684 3860
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531