Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Yrityksen ja yrittäjän eläkevakuutus

Vapaaehtoinen eläkevakuutus parantaa eläkeajan toimeentuloa. Eläkevakuutukset sopivat yrittäjän, avainhenkilöiden ja henkilöstön eläketurvan täydentämiseen. Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä yhteydenottoa, niin autamme tekemään sinulle ja yrityksellesi parhaan eläkeratkaisun.

­

Voimassaolevan ryhmäeläkkeen ohjeet ja yhteydenotto täältä >>

­

Yrittäjän eläkevakuutukset

Yrittäjänä huolehdit eläketurvastasi itse. Lakisääteiset eläkemaksut ja tulevan eläkkeesi määrä riippuvat YEL-työtulosta. Lisäksi YEL-vakuutus vaikuttaa sairauden, vanhemmuuden tai työttömyyden aikaseen toimeentuloon. Jos olet määrittänyt työtulosi liian matalaksi, jää eläke ja muu talouden turvasi matalaksi. Tarkempaa tietoa yrittäjän eläke- ja sosiaaliturvasta löydät työeläkekumppanimme Elon verkkosivuilta.

Yrittäjän vapaaehtoinen eläkevakuutus

Vapaaehtoinen eläkevakuutus ei korvaa lakisääteistä eläkevakuutustasi, mutta sen avulla voit täydentää ja parantaa eläkeajan toimeentuloasi. Se on sinulle hyvä valinta, jos olet kärsivällinen säästäjä ja haluat eläkkeellä paremman toimeentulon. Pyydä yhteydenottoa, niin kerromme mielellään lisää.

Vapaaehtoisen eläkevakuutuksen hyödyt

  • Riittävä toimeentulo eläkkeellä
  • Maksamista voi suunnitella joustavasti
  • Monipuoliset ja vastuulliset sijoituskohteet
  • Eläkesäästöön kuuluu turva kuoleman varalta

Esimerkiksi uran alkuvaiheen matalapalkkaiset vuodet tai poissaolojaksot työelämästä, pienentävät työeläkkeen määrää, koska eläke kertyy jokaisen vuoden työtulon mukaan. Yrittäjänä voit täydentää lakisääteistä eläkettäsi yksilöllisellä eläkevakuutuksella tai olla vakuutettuna henkilöstöryhmän eläketurvaa täydentävässä ryhmäeläkevakuutuksessa.

­

Lue lisää

Johdon ja avainhenkilöiden lisäeläkkeestä

Henkilöstön ryhmäeläkevakuutuksesta

Yksilöllisen eläkevakuutuksen ominaisuuksista

Ryhmäeläkevakuutuksen ominaisuuksista


Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme tekemään sinulle ja yrityksellesi sopivan ratkaisun. Voimme sopia myös kätevän etätapaamisen, jossa asiantuntijamme pääsee mutkattomasti kartoittamaan tilanteesi.

Sovi etätapaaminen


Uutiset ja blogit

Pitääkö minun olla huolissani eläkkeestäni?

Lähes 70 prosenttia yrittäjistä säästää säännöllisesti

Kumpi olisi parempi perintövero vai luovutusvoittovero?

Yrityksissä palkittiin henkilöstöä viime vuonna vapaaehtoisilla eläkeratkaisuilla

LähiTapiola Henkiyhtiö parantaa henkivakuutusasiakkaittensa vakuutusturvaa

­

Palveluntarjoaja: Ryhmäeläkevakuutuksen ja yksilöllisen eläkevakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.


Katso myös: