Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Yrityksen ja yrittäjän eläkevakuutus

Vapaaehtoinen eläkevakuutus parantaa eläkeajan toimeentuloa. Eläkevakuutukset sopivat yrittäjän, avainhenkilöiden ja henkilöstön eläketurvan täydentämiseen. Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä yhteydenottoa, niin autamme tekemään sinulle ja yrityksellesi parhaan eläkeratkaisun.

­

Voimassaolevan ryhmäeläkkeen ohjeet ja yhteydenotto täältä >>

­

Johdon ja avainhenkilöiden lisäeläke

Jos haluat yrityksesi johdolle ja avainhenkilöille räätälöidyn lisäeläkkeen, LähiTapiolan vapaaehtoinen eläkevakuutus on omiaan siihen. Eläkevakuutuksemme palkitsee ja turvaa yrityksen johtoa ja avainhenkilöitä.

Lisäeläke voi olla esimerkiksi toimitusjohtajan yksilöllinen eläkevakuutus tai johtoryhmän ryhmäeläkevakuutus. Autamme rakentamaan yrityksenne liiketoimintaa ja palkitsemisen tavoitteita tukevan eläkeratkaisun, josta on selvää hyötyä yritykselle ja avainhenkilöille.

Lisäeläkkeen hyödyt

  • Taloudellisesti järkevä tapa palkita
  • Yrityksen tavoitteita tukeva ratkaisu
  • Arvostettu etu
  • Monipuoliset ja vastuulliset sijoituskohteet

­

Hyvät eläke-edut ovat nykyaikainen tapa osoittaa arvostusta avainhenkilöille. LähiTapiolan eläkevakuutus on tarkoitettu eläketulon parantamiseen ja joustavaan eläkkeelle jäämiseen, se on oivallinen keino houkutella osaavaa työvoimaa ja pitää kiinni avainhenkilöistä. Katso alla oleva ryhmäeläkevakuutuksen esittelyvideo ja pyydä rohkeasti yhteydenottoa.

­

Lue lisää

Yrittäjän vapaaehtoisesta eläkevakuutuksesta

Henkilöstön ryhmäeläkevakuutuksesta

Yksilöllisen eläkevakuutuksen ominaisuuksista

Ryhmäeläkevakuutuksen ominaisuuksista


Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme tekemään sinulle ja yrityksellesi sopivan ratkaisun. Voimme sopia myös kätevän etätapaamisen, jossa asiantuntijamme pääsee mutkattomasti kartoittamaan tilanteesi.

Sovi etätapaaminen


Uutiset ja blogit

Kulut ratkaisevat sijoittamisessakin – huomioi ainakin nämä 3 seikkaa

LähiTapiolan Varainhoito jälleen paras varainhoitaja Pohjoismaissa

Avioero, työttömyys, puolison menettäminen – suomalaiset ovat yllättävän yksimielisiä, kenen vastuulla on taloudellinen varautuminen

Marjon mies menehtyi nopeasti edenneeseen syöpään: ”Puhukaa ihmiset perheen käytännön asiat kuntoon ajoissa”

Näin oma asuntoni voi pienentää varallisuuttani – Ota haltuun ekonomistin neuvot varallisuuskadon patoamiseksi

­

Palveluntarjoaja: Ryhmäeläkevakuutuksen ja yksilöllisen eläkevakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.


Katso myös: