Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Yrityksen ja yrittäjän eläkevakuutus

Vapaaehtoinen eläkevakuutus parantaa eläkeajan toimeentuloa. Eläkevakuutukset sopivat yrittäjän, avainhenkilöiden ja henkilöstön eläketurvan täydentämiseen. Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä yhteydenottoa, niin autamme tekemään sinulle ja yrityksellesi parhaan eläkeratkaisun.

­

Voimassaolevan ryhmäeläkkeen ohjeet ja yhteydenotto täältä >>

­

Henkilöstön ryhmäeläkevakuutus

Hyvät eläke-edut ovat nykyaikainen tapa osoittaa arvostusta työntekijöille ja avainhenkilöille. LähiTapiolan eläkevakuutus on tarkoitettu työntekijöiden eläketulon parantamiseen ja joustavaan eläkkeelle jäämiseen, se on oivallinen keino houkutella osaavaa työvoimaa ja pitää kiinni avainhenkilöistä.

Eläkevakuutukselle maksettu eläkesäästö täydentää lakisääteistä eläkettä ja on nostettavissa sopimuksen mukaisen eläkeiän täytyttyä. Lisäeläke voidaan tehdä koko henkilöstölle tai nimetyille henkilöstöryhmille. LähiTapiolan ryhmäeläkkeen vakuutusturvaan kuuluvat eläke-, työkyvyttömyys-, työttömyys- ja kuolemanvaraturva.

Ryhmäeläkevakuutuksen edut

  • Työntekijöiden arvostama etu
  • Räätälöidään tukemaan yrityksen tavoitteita
  • Taloudellisesti järkevä tapa palkita
  • Monipuoliset ja vastuulliset sijoituskohteet

­

Yhdessä lakisääteisen eläketurvan kanssa ryhmäeläke luo myös nuoremmille ikäluokille palkitsevan näkymän työuran jälkeisestä eläketulosta. Katso alla oleva esittelyvideo ja pyydä rohkeasti yhteydenottoa.

­

Lue lisää

Yrittäjän vapaaehtoisesta eläkevakuutuksesta

Johdon ja avainhenkilöiden lisäeläkkeestä

Yksilöllisen eläkevakuutuksen ominaisuuksista

Ryhmäeläkevakuutuksen ominaisuuksista


Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme tekemään sinulle ja yrityksellesi sopivan ratkaisun. Voimme sopia myös kätevän etätapaamisen, jossa asiantuntijamme pääsee mutkattomasti kartoittamaan tilanteesi.

Sovi etätapaaminen


Uutiset ja blogit

Kulut ratkaisevat sijoittamisessakin – huomioi ainakin nämä 3 seikkaa

LähiTapiolan Varainhoito jälleen paras varainhoitaja Pohjoismaissa

Avioero, työttömyys, puolison menettäminen – suomalaiset ovat yllättävän yksimielisiä, kenen vastuulla on taloudellinen varautuminen

Marjon mies menehtyi nopeasti edenneeseen syöpään: ”Puhukaa ihmiset perheen käytännön asiat kuntoon ajoissa”

Näin oma asuntoni voi pienentää varallisuuttani – Ota haltuun ekonomistin neuvot varallisuuskadon patoamiseksi

­

Palveluntarjoaja: Ryhmäeläkevakuutuksen ja yksilöllisen eläkevakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.


Katso myös: