Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Yrityksen ja yrittäjän eläkevakuutus

Vapaaehtoinen eläkevakuutus parantaa eläkeajan toimeentuloa. Eläkevakuutukset sopivat yrittäjän, avainhenkilöiden ja henkilöstön eläketurvan täydentämiseen. Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä yhteydenottoa, niin autamme tekemään sinulle ja yrityksellesi parhaan eläkeratkaisun.

­

Voimassaolevan ryhmäeläkkeen ohjeet ja yhteydenotto täältä >>

­

Eläkevakuutus kerryttää eläkettä

Tekemäsi työ kerryttää eläkettä vanhuuden varalle. Työeläke on laissa säädetty ja pakollinen vakuutus, jonka työnantaja järjestää puolestasi. Yrittäjänä toimiessasi huolehdit pakollisesta eläketurvastasi itse.

Eläkeikäsi määräytyy syntymävuotesi perusteella. Tekemäsi palkkatyö kerryttää eläkettä jo 17-vuotiaasta lähtien (yrittäjillä 18-vuotiaasta). Esimerkiksi uran alkuvaiheen matalapalkkaiset vuodet tai poissaolojaksot työelämästä pienentävät työeläkkeen määrää, koska eläkettä kertyy jokaisen vuoden työtulon mukaan.

Tiedot kertyneestä työeläkkeestäsi säilytetään työeläkelaitosten ja Eläketurvakeskuksen rekistereissä, joista voit tarkistaa sinulle kertyneen eläkkeen määrän. Jos et ole varma omasta työeläkelaitoksestasi, voit selvittää sen kirjautumalla Eläketurvakeskuksen palveluun.

Vapaaehtoinen eläkevakuutus täydentää eläketurvaa

Vapaaehtoinen eläkevakuutus on yksi kustannustehokkaimmista ja vastuullisimmista tavoista sitouttaa ja palkita henkilöstöä. Se on erinomainen ratkaisu silloin, kun yritys haluaa antaa kohdennetulle henkilöstöryhmälle tai koko henkilöstölle hyvän eläketurvan.

Työnantajasi voi täydentää eläketurvaasi vapaaehtoisella eläkevakuutuksella. Myös yrittäjänä kannattaa harkita eläketurvan täydentämistä, jotta sinulla on mahdollisuus säilyttää mukava elintaso eläkepäivillä.


Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme tekemään sinulle ja yrityksellesi sopivan ratkaisun. Voimme sopia myös kätevän etätapaamisen, jossa asiantuntijamme pääsee mutkattomasti kartoittamaan tilanteesi.

Sovi etätapaaminen


Uutiset ja blogit

Pitääkö minun olla huolissani eläkkeestäni?

Lähes 70 prosenttia yrittäjistä säästää säännöllisesti

Kumpi olisi parempi perintövero vai luovutusvoittovero?

Yrityksissä palkittiin henkilöstöä viime vuonna vapaaehtoisilla eläkeratkaisuilla

LähiTapiola Henkiyhtiö parantaa henkivakuutusasiakkaittensa vakuutusturvaa

­

Palveluntarjoaja: Ryhmäeläkevakuutuksen ja yksilöllisen eläkevakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.


Katso myös: