Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Ajoneuvon tuulilasi rikkoutui

Lasivakuutus korvaa ajoneuvon ikkunalasit, jos ne rikkoutuvat ulkoapäin tulleesta, suoraan lasiin osuneesta, iskusta. Ikkunalaseja ovat tuulilasi, ovien lasit sekä sivu- ja takalasit.

Vaurioista riippuen lasi joko korjataan paikkaamalla tai vaihdetaan kokonaan. Jos lasi vaihdetaan, maksetaan korjaamolle vain omavastuuosuus. Lasin korjauksissa omavastuuta ei ole. Lasivakuutuksesta maksettava korvaus ei alenna vakuutuksen bonusta.

Toimi näin

  1. Lasivahingosta ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta, kun ajoneuvo viedään yhteistyökorjaamollemme. Korjaamo varmistaa lasivakuutuksen voimassaolon ja lähettää laskun LähiTapiolaan. Lasinvaihdossa omavastuu maksetaan suoraan korjaamolle.
  2. Jos ajoneuvo on arvonlisäverovähennyskelpoisessa käytössä, maksaa arvonlisäverovähennykseen oikeutettu arvonlisäveron osuuden.

Vinkki

Tuulilasin korjaus on nopeaa ja helppoa. Lasiin tullut iskemäkohta kannattaa suojata tuulilasin korjausteipillä mahdollisimman nopeasti. Korjaus onnistuu paremmin, kun kohtaan ei pääse likaa tai kosteutta.

HUOM! Jos ajoneuvon vakuutuksenottaja on yli 50 työntekijän yritys, niin toimi vahinkotilanteessa näin

  1. Jos ajoneuvon lasi on vahingoittunut, voit ilmoittaa vahingosta sähköpostilla osoitteeseen suurasiakaskorvaus@lahitapiola.fi tai soittamalla korvauspalveluun puh. 09 453 3300. Kerro viestissäsi ajoneuvon rekisterinumero, vahinkopäivä ja -kaupunki sekä miten vahinko on tapahtunut.

    Saat sähköpostiisi vastausviestin, jossa on laskutuslupa- ja ohjeistus korjaamoa varten. Jos olet maksanut lasin korjauksen jo itse, ole yhteydessä korvauspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse korvauksen saamiseksi.
  2. Säilytä kuitti maksamastasi korjauksesta.

Etsitkö lasiliikettä?

Syötä ajoneuvosi rekisterinumero ja paikkakunta, josta haluat etsiä palvelua. Näin voimme tarjota sinulle parasta palvelua kumppaniverkostostamme. Tuloksia on saatavilla. Siirry niihin käyttäen nuolinäppäimiä.
Täytä puuttuva tieto Syötä rekisterinumero Tarkista rekisterinumero ja hae uudelleen
Täytä puuttuva tieto Syötä paikkakunta

Paikkakunnallasi ei ole LähiTapiolan yhteistyökumppania. Kokeile hakua uudelleen joltain toiselta sinulle sopivalta paikkakunnalta.

Palveluntuottajat ajoneuvollesi