Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Ajoneuvo tarvitsee hinauksen

Autopalveluvakuutus korvaa matkan keskeytymisestä aiheutuneita ylimääräisiä kuluja. Ajoneuvon nostaminen tielle, kuljettaminen lähimpään korjaamoon sekä matkakustannuksia korvataan ilman omavastuuta tai bonuksen alenemista.

Toimi näin

  1. Jos ajoneuvolla ei voi ajaa teknisen vian tai kolarin vuoksi, voit tilata hinauksen suoraan yhteistyökumppaniltamme. Hinausliike varmistaa vakuutuksen voimassaolon ja lähettää laskun suoraan LähiTapiolaan.
  2. Jos ajoneuvo on arvonlisäverovähennyskelpoisessa käytössä, maksaa arvonlisäverovähennykseen oikeutettu arvonlisäveron osuuden.
  3. Jos matkan jatkamisesta on aiheutunut ylimääräisiä kustannuksia, ilmoita ne meille. Säilytä kuitit, pyydämme niitä tarvittaessa.

HUOM! Jos ajoneuvon vakuutuksenottaja on yli 50 työntekijän yritys, niin toimi vahinkotilanteessa näin

Jos ajoneuvosi matka keskeytyy tekniseen vikaan, voit soittaa vaihtoehtoisesti

  1. auton maahantuojan palvelunumeroon
  2. leasingyhtiösi palvelunumeroon
  3. LähiTapiolan hätäpalveluun

LähiTapiolan Hätäpalvelu palvelee 24 h/vrk kotimaassa numerossa 0800 0 4531. Puhelu on kotimaasta soitettaessa maksuton.

Ulkomailta soitettaessa numero on +358 800 0 4531. Saat palvelua suomen, ruotsin tai englannin kielellä. Tallenna numero puhelimeesi muodossa +358 800 0 4531.

Nämä palvelut neuvovat, miten pääset jatkamaan matkaasi ja järjestävät hinausauton hinaamaan ajoneuvosi lähimmälle korjaamolle.

Etsitkö hinausliikettä?

Syötä paikkakunta, josta haluat etsiä palvelua. Tuloksia on saatavilla. Siirry niihin käyttäen nuolinäppäimiä.
Täytä puuttuva tieto Syötä rekisterinumero Tarkista rekisterinumero ja hae uudelleen
Täytä puuttuva tieto Syötä paikkakunta

Paikkakunnallasi ei ole LähiTapiolan yhteistyökumppania. Kokeile hakua uudelleen joltain toiselta sinulle sopivalta paikkakunnalta.

Palveluntuottajat ajoneuvollesi