Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Yritykseen murtauduttiin tai yrityksen omaisuudelle tehtiin ilkivaltaa

Jos yritykseen murtaudutaan ja murtautumisen yhteydessä varastetaan yrityksen omaisuutta, tai jos yrityksen omaisuutta vahingoitetaan ilkivaltaisesti, on asiasta aina ilmoitettava poliisille.

Toimi näin

 1. 1. Tee rikosilmoitus

  Tee rikosilmoitus ja pyydä siitä kopio itsellesi. Jos kännykkäsi tai tablettisi joutui varkaan matkaan, pyydä lisäksi operaattoria sulkemaan liittymä. Pankkikortin sulkemisesta huolehtii pankkien yleinen sulkupalvelu numerossa +358 20 333.

 2. 2. Tee lista varastetusta omaisuudesta

  Tee lista, mitä omaisuutta on varastettu. Siivouksen voi aloittaa heti kun olet ottanut kuvia murtojäljistä. Jos vaurioita ei voida heti korjata, huolehdi väliaikaisesta suojauksesta esimerkiksi levyttämällä ovi tai ikkuna kiinni.

 3. 3. Ilmoita vahingosta

  Ilmoita vahingosta. Vahinkoilmoitus tulee tehdä vuoden kuluessa vahingon sattumispäivästä.

  Huom! Vahinkoilmoitusta varten sinun tulee tietää varastetun esineen merkki, malli ja ostovuosi. Varaa tarvittaessa kuitit esille. Säilytä vahinkoon liittyvät dokumentit yhden vuoden ajan. Tarvittaessa pyydämme niitä sinulta erikseen.

  Avaa lomake
 4. 4. Odota yhteydenottoamme

  Kun olemme vastaanottaneet vahinkoilmoituksesi, olemme sinuun yhteydessä sopiaksemme jatkotoimenpiteistä. Tarvittaessa tilaamme ja maksamme vahinkokartoituksen.