Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Yrittäjän työ- tai vapaa-ajan tapaturma

Yrittäjän työ-ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus korvaa yrittäjälle sattuneet vahingot, kun työssä, työssä johtuvissa olosuhteissa tai työpaikan ja kodin välisellä matkalla tai vapaa-ajalla sattuu tapaturma. Haluamme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa tehdä hoitoon hakeutumisesta mahdollisimman helppoa, jotta saat tarvittavan avun nopeasti ja voit keskittyä toipumiseen.

Toimi näin

 1. 1. Hakeudu tarvittaessa lääkäriin

  Jos vammasi vaatii hoitoa ja sinulla on käytettävissäsi työterveyshuollon palvelut, ota ensisijaisesti yhteyttä sinne. Voit mennä lääkäriin myös LähiTapiolan kumppaneille Terveystaloon. Kiireellisissä tapauksissa voit mennä mihin tahansa päivystävään lääkäriin.

  Ilmoita käynnin yhteydessä hoitolaitokseen yrityksesi nimi ja vakuutusyhtiö.

 2. 2. Ilmoita vahingosta

  Ilmoita vahingosta täyttämällä vakuutustodistus.

  Avaa lomake

  Saat puhelimeesi vakuutustodistuksen, jossa on tiedot vakuutuksestasi. Otamme vahinkosi käsittelyyn ja olemme sinuun yhteydessä, jos tarvitsemme lisätietoja.

  Voit täyttää vakuutustodistuksen tarvittaessa myös englanniksi. You can also compile an insurance certificate in English.

 3. 3. Maksusitoumus

  Hoitava lääkärisi pyytää tarvittaessa maksusitoumusta jatkohoitoasi varten. Ilmoitamme päätöksestä puhelimitse tai tekstiviestillä.

 4. 4. Hae päivärahakorvausta myös Kelasta

  Vapaa-ajan vahingoissa päiväraha korvataan osin LähiTapiolasta ja osin Kelasta. Muistathan, että Kelan korvauksissa on kahden kuukauden hakuaika.

 5. 5. Ilmoita kuluista tai ota yhteyttä meihin

  Jos sinulle on aiheutunut jo kuluja, voit ilmoittaa niistä sähköisellä lomakkeella. Kirjaudu lomakkeelle pankkitunnuksillasi.

  Jos sinulla on kysyttävää voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse, osoitteemme on yritysten.henkilovahingot(at)lahitapiola.fi Huomaa, että sähköpostiyhteys on suojaamaton.

  Voit lähettää viestin salattuna osoitteessa https://secure.lahitapiola.fi/