Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

LokalTapiola är en av de mest inspirerande arbetsplatserna i Finland – tack till alla livstrygghetsexperter

9.3.2021 - Ekonomi

LokalTapiola har valts till en av Finlands mest inspirerande arbetsplatser i en tävling ordnad av Eezy Spirit. Vi fick utmärkta resultat i vår ROIHU-personalundersökning och var därmed ett av de mest inspirerande företagen för andra året i rad.

Endast de finska organisationer som uppnår de bästa resultaten i personalundersökningen kan få erkännandet Finlands mest inspirerande företag. Erkännandet är ett bevis på att vår personal är mycket engagerad och att vi utvecklar verksamheten långsiktigt tillsammans med personalen.

- Det är fint att vi har ett utmärkt år bakom oss även vad gäller personalupplevelsen trots att vi lever i en exceptionell tid. Jag är stolt över och imponerad av hur engagerat vår personal erbjudit våra kunder livstrygghet i deras vardag under den här exceptionella tiden – med en välvillig, passionerad och modig inställning. Vi är en av de mest inspirerande arbetsplatserna för andra året i rad och för det kan vi tacka våra livstrygghetsexperter. Det här bör vi fira tillsammans, säger LokalTapiola-gruppens chefdirektör Juha Koponen glatt.

Läs mer om erkännandet Finlands mest inspirerande: http://www.innostavimmat.fi/