Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

LokalTapiola Keski-Suomi

LokalTapiola Keski-Suomi är ett av LokalTapiola-gruppens 19 självständiga kundägda regionbolag som erbjuder försäkrings- och placeringstjänster. Vår uppgift är att trygga kundernas välbefinnande och framgång i livets alla vändningar. Vår vision är att erbjuda finländarna ett tryggare och hälsosammare liv. Livstygghet innebär att våra kunder får heltäckande och förebyggande betjäning. Vi betjänar privat-, lantbruks-, företagar-, företags- och samfundskunder personligt och lokalt på 12 verksamhetsställen på 10 orter runtom i Mellersta Finland.

I ett nötskal

LokalTapiola Keski-Suomi tillhandahåller skade- och livförsäkringar samt tjänster för placeringar och sparande. Genom oss får du också pensionsförsäkringar och banktjänster.

LokalTapiola Keski-Suomi ägs av kunderna. Med detta avses att kunderna har tillgång till verkliga och fungerande kanaler för påverkan samt rätt att delta på regionbolagets bolagsstämma. På bolagsstämman väljer det ömsesidiga bolagets kunder medlemmarna i förvaltningsrådet. Förvaltningsrådet väljer styrelsen.

LokalTapiola Keski-Suomi Ömsesidigt Försäkringsbolag
Vapaudenkatu 47, 3. våningen
40100 JYVÄSKYLÄ
FO-nummer 0208463-1
Nätfakturaadress 003702084631


Aktuellt

Aktuellt i ditt regionbolag

Se aktuella händelser och nyheter som gäller ditt regionbolag

Läs mer