Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Säästämisen ja sijoittamisen tuotteet ja palvelut

Olemme yksi Suomen kokeneimmista varainhoitajista. Sijoittaminen on aina ollut keskeinen osa vakuutusliiketoimintaamme, eli niin kauan kuin LähiTapiolassa on vakuutettu, on myös sijoitettu. Olemme luotettava ja vastuullinen säästämisen ja sijoittamisen kumppani. Tarjoamme niin aloittavalle säästäjälle kuin kokeneemmalle sijoittajallekin monipuolisen valikoiman tuotteita ja palveluita varallisuuden kasvattamiseen.

Lue lisää LähiTapiolasta varainhoidon kumppanina

Kiinteistörahasto

LähiTapiola Sijoituskiinteistöt sopii säästäjille ja sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa Suomen kiinteistömarkkinalle helposti ja hyvin hajautetusti. Sijoituskohteena on muun muassa toimistoja, liikekiinteistöjä sekä asuntoja.

Lisää Kiinteistörahastosta

Tähtivarainhoito

Tähtivarainhoito on uudenlainen varainhoitokonsepti, joka on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa. Se yhdistää aktiivisen ja passiivisen salkunhoidon tehokkaaksi ja vaivattomaksi kokonaisuudeksi. 

Lisää Tähtivarainhoidosta

Lapselle säästäminen

Lapselle säästäminen kannattaa aloittaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Pitkällä aikavälillä hyödynnät korkoa korolle -ilmiön ja pienetkin säästösummat kerryttävät pesämunaa tulevaisuuden hankintoja varten.

Lisää lapselle säästämisestä

Eläkesäästäminen

Jokainen suomalainen saa aikanaan eläkettä, mutta eläke ei välttämättä ole riittävän suuri halutun elämäntyylin säilyttämiseen. Eläkettä voi kuitenkin täydentää omilla säästöillä. Säästöt tuovat turvaa ja mahdollistavat eläkepäivistä nauttimisen, kuten matkailun.

Lisää eläkesäästämisestä


Hyödyllistä tietoa säästämisestä ja sijoittamisesta

Palveluntarjoajat

Sijoitusvakuutukset: LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö. Omaisuudenhoito, toimeksiantojen välittäminen ja sijoitusneuvonta: LähiTapiola Varainhoito Oy. LähiTapiolan rahastoja hallinnoidaan Seligson & Co Rahastoyhtiö Oyj:ssä, S-Pankki Rahastoyhtiö Oy:ssä ja LähiTapiola Vaihtoehtorahastot Oy:ssä. Tarkemmat tiedot avaintietoesitteessä ja muissa rahastomateriaaleissa. Kiinteistövarainhoito: LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy.

Tutustu sijoituspalveluita koskevaan lainsäädäntöön ja sijoittajan suojaan.