Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Suoja

Sijoitusrahasto LähiTapiola Suoja sopii säästäjille ja sijoittajalle, jotka tavoittelevat mahdollisimman vakaata arvonnousua pitkällä aikavälillä.

Aloita rahastosäästäminen tai tee lisäsijoituksia helposti verkossa. Klikkaa Osta ja tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Mikäli kaipaat henkilökohtaista neuvontaa, soita asiakaspalveluumme 09 453 8500 (ma-pe kello 9-17).


Kuvaus rahastosta

Sijoitusrahasto LähiTapiola Suoja sijoittaa pääosan varoistaan korkomarkkinoille. Rahastolla on käytössään riskibudjetti, jonka rajoissa se voi tehdä sijoituksia myös riskipitoisempiin kohteisiin, kuten osakkeisiin. Riskipitoisten sijoitusten avulla pyritään saamaan rahastolle korkosijoituksia parempaa tuottoa.

Rahaston sijoitustoiminnan tavoitteena on pyrkiä jatkuvasti suojaamaan vähintään 90 % rahasto-osuuden viimeisen 12 kuukauden historian korkeimmasta arvosta. Suojatavoite ei ole pääomaturva, koska sille ei ole ulkopuolisen myöntämää takuuta tai vakuutta ja rahasto-osuuden arvo voi myös laskea alle suojatavoitteen.

Suoja-rahaston tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman vakaa arvonnousu keskipitkällä aikavälillä. Tavoitteeseen pyritään aktiivisella salkunhoidolla ja tehokkaalla riskienhallinnalla.

Tähän rahoitustuotteeseen sisältyvissä sijoituksissa ei oteta huomioon ympäristön kannalta kestäviä taloudellisia toimintoja koskevia EU:n kriteerejä.

Tutustu rahaston esitteisiin, sääntöihin ja katsauksiin.

Kuukausikatsaus (pdf)

Viikkokatsaus (pdf)