Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Maailma 80

Sijoitusrahasto LähiTapiola Maailma 80 sopii säästäjille ja sijoittajalle, jotka haluavat sijoittaa maailmanlaajuisesti sekä osakkeisiin että korkosijoituksiin helposti ja hyvin hajautetusti.

Aloita rahastosäästäminen tai tee lisäsijoituksia helposti verkossa. Klikkaa Osta ja tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Mikäli kaipaat henkilökohtaista neuvontaa, soita asiakaspalveluumme 09 453 8500 (ma-pe kello 9-17).


Kuvaus rahastosta

Sijoitusrahasto LähiTapiola Maailma 80 on yhdistelmärahasto, jonka varat sijoitetaan maailmanlaajuisesti korko- ja osakemarkkinoille erilaisten alarahastojen kautta.

Rahastojen nimessä oleva luku kertoo osakesijoitusten määrästä. Perustilanteessa 80 % rahaston varoista on sijoitettu osakemarkkinoille. Osakkeiden ja korkojen osuutta muutetaan markkinatilanteen mukaisesti. Maailma 80 -rahasto sopii erittäin tuottohakuiselle säästäjälle.

Maailma-rahastojen tavoitteena on rahasto-osuuksien pitkän aikavälin arvonnousu. Tavoitteeseen pyritään aktiivisella salkunhoidolla.

Tähän rahoitustuotteeseen sisältyvissä sijoituksissa ei oteta huomioon ympäristön kannalta kestäviä taloudellisia toimintoja koskevia EU:n kriteerejä.

Tutustu rahaston esitteisiin, sääntöihin ja katsauksiin.

Kuukausikatsaus (pdf)

Kestävyyskatsaus (pdf)

Viikkokatsaus (pdf)