Sijoitusrahastot LähiTapiola Korkomaailma

LähiTapiola

Etsitkö hyvin hajautettua sekä markkinatilanteen mukaisesti muuttuvaa korkoratkaisua? Haluatko hyötyä kansainvälisten korkomarkkinoiden kehityksestä? Sijoitusrahasto LähiTapiola Korkomaailma sijoittaa maailmanlaajuisesti sekä kehittyneille että kehittyville korkomarkkinoille. Tee rahastomerkintä helposti omilla verkkopankkitunnuksillasi tai puhelimitse numerossa 09 453 8500 (ma-pe kello 9-17).

Pähkinänkuoressa

Sijoitusrahasto LähiTapiola Korkomaailma on maailmanlaajuisesti sijoittava korkorahasto. Rahasto sijoittaa sekä kehittyneille että kehittyville korkomarkkinoille. Korkomaailma rahaston sijoituskohteena käytetään erityyppisiä rahastoja, jotka voivat sijoittaa niin yritysten kuin julkisyhteisöjenkin liikkeelle laskemiin velkakirjoihin. Rahastot voivat olla aktiivisesti hoidettuja tai indeksejä jäljitteleviä. Rahastossa painotetaan lyhyitä, keskipitkiä tai pitkiä korkosijoituksia markkinatilanteen mukaisesti.

Rahaston tavoitteena on rahasto-osuuksien pitkän aikavälin arvonnousu. Rahaston tavoitteet pyritään saavuttamaan aktiivisella salkunhoidolla, jossa keskipitkän aikavälin allokaatiopäätöksillä on tärkeä osa.

Tutustu rahaston esitteisiin, sääntöihin ja katsauksiin.

Riskiluokka:

1 2 3 4 5 6 7

LähiTapiola-korkorahastot

Tuotto-odotus ja riski