Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Korkomaailma

Sijoitusrahasto LähiTapiola Korkomaailma sopii säästäjille ja sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa maailmanlaajuisesti korkomarkkinoille helposti ja hyvin hajautetusti.

Aloita rahastosäästäminen tai tee lisäsijoituksia helposti verkossa. Klikkaa Osta ja tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Mikäli kaipaat henkilökohtaista neuvontaa, soita asiakaspalveluumme 09 453 8500 (ma-pe kello 9-17).


Kuvaus rahastosta

Sijoitusrahasto LähiTapiola Korkomaailma on maailmanlaajuisesti sijoittava korkorahasto. Rahasto sijoittaa sekä kehittyneille että kehittyville korkomarkkinoille. Korkomaailma rahaston sijoituskohteena käytetään erityyppisiä rahastoja, jotka voivat sijoittaa niin yritysten kuin julkisyhteisöjenkin liikkeelle laskemiin velkakirjoihin. Rahastot voivat olla aktiivisesti hoidettuja tai indeksejä jäljitteleviä. Rahastossa painotetaan lyhyitä, keskipitkiä tai pitkiä korkosijoituksia markkinatilanteen mukaisesti.

Rahaston tavoitteena on rahasto-osuuksien pitkän aikavälin arvonnousu. Rahaston tavoitteet pyritään saavuttamaan aktiivisella salkunhoidolla, jossa keskipitkän aikavälin allokaatiopäätöksillä on tärkeä osa.

Tähän rahoitustuotteeseen sisältyvissä sijoituksissa ei oteta huomioon ympäristön kannalta kestäviä taloudellisia toimintoja koskevia EU:n kriteerejä.

Tutustu rahaston esitteisiin, sääntöihin ja katsauksiin.

Kuukausikatsaus (pdf)

Kestävyyskatsaus (pdf)

Viikkokatsaus (pdf)