LähiTapiola Kehittyvät Korkomarkkinat

LähiTapiola

Sijoitusrahasto LähiTapiola Kehittyvät Korkomarkkinat sopii säästäjille ja sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa kehittyville korkomarkkinoille helposti ja hyvin hajautetusti.

Aloita rahastosäästäminen tai tee lisäsijoituksia helposti verkossa. Klikkaa Osta ja tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Mikäli kaipaat henkilökohtaista neuvontaa, soita asiakaspalveluumme 09 453 8500 (ma-pe kello 9-17).

Pähkinänkuoressa

Sijoitusrahasto LähiTapiola Kehittyvät Korkomarkkinat on maailmanlaajuisesti kehittyviin talouksiin (emerging economies) sekä kehitysmaihin (developing economies) sijoittava korkorahasto. Kehittyvät Korkomarkkinat -rahaston sijoituskohteena käytetään pääsääntöisesti erityyppisiä kohderahastoja, jotka voivat sijoittaa sekä yritysten että julkisyhteisöjen liikkeelle laskemiin joukkovelkakirjalainoihin. Sijoituksia painotetaan markkinatilanteen mukaisesti.

Rahaston tavoitteena on rahasto-osuuksien arvonnousu pitkällä aikavälillä. Tavoitteeseen pyritään aktiivisella salkunhoidolla, jossa taktisilla allokaatiopäätöksillä eri kohderahastojen kesken on tärkeä osa.

Tutustu rahaston esitteisiin, sääntöihin ja katsauksiin.

Riskiluokka:

1 2 3 4 5 6 7

LähiTapiola-korkorahastot

Tuotto-odotus ja riski