Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola High Yield

Sijoitusrahasto LähiTapiola High Yield sopii säästäjille ja sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa high yield -yrityslainoihin helposti ja hyvin hajautetusti.

Aloita rahastosäästäminen tai tee lisäsijoituksia helposti verkossa. Klikkaa Osta ja tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Mikäli kaipaat henkilökohtaista neuvontaa, soita asiakaspalveluumme 09 453 8500 (ma-pe kello 9-17).


Kuvaus rahastosta

Sijoitusrahasto LähiTapiola High Yield sijoittaa alarahastojen kautta high yield -yrityslainoihin. High yield -lainat ovat yrityslainoja, joiden luottoriski on melko korkea. Sijoitukset voidaan tehdä maailmanlaajuisesti, mutta suurin osa kohdistuu Yhdysvaltoihin.

High Yield -rahaston sijoituskohteina ovat muun muassa T. Rowe Price -varainhoitotalon rahasto Global High Yield Bond Fund sekä Pacific Investment Management Company -varainhoitotalon rahasto High Yield Bond Fund.

High Yield -rahaston tavoitteena on rahasto-osuuksien arvonnousu keskipitkällä aikavälillä. Tavoitteeseen pyritään aktiivisella salkunhoidolla.

Tähän rahoitustuotteeseen sisältyvissä sijoituksissa ei oteta huomioon ympäristön kannalta kestäviä taloudellisia toimintoja koskevia EU:n kriteerejä.

Tutustu rahaston esitteisiin, sääntöihin ja katsauksiin.

Kuukausikatsaus (pdf)

Viikkokatsaus (pdf)