Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola High Yield

Erikoissijoitusrahasto LähiTapiola High Yield Rahasto sopii säästäjille ja sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa high yield -yrityslainoihin helposti ja hyvin hajautetusti.

Aloita rahastosäästäminen tai tee lisäsijoituksia helposti verkossa. Klikkaa Osta ja tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Mikäli kaipaat henkilökohtaista neuvontaa, soita asiakaspalveluumme 09 453 8500 (ma-pe kello 9-17).

Kuvaus rahastosta

Erikoissijoitusrahasto LähiTapiola High Yield sijoittaa alarahastojen kautta high yield -yrityslainoihin. High yield -lainat ovat yrityslainoja, joiden luottoriski on melko korkea. Sijoitukset voidaan tehdä maailmanlaajuisesti, mutta suurin osa kohdistuu Yhdysvaltoihin.

High Yield on erikoissijoitusrahasto, koska se voi poiketa tavallisten sijoitusrahastojen hajautusta koskevista rajoituksista. High Yield -rahaston sijoituskohteina ovat muun muassa T. Rowe Price -varainhoitotalon rahasto Global High Yield Bond Fund sekä Pacific Investment Management Company -varainhoitotalon rahasto High Yield Bond Fund.

High Yield -rahaston tavoitteena on rahasto-osuuksien arvonnousu keskipitkällä aikavälillä. Tavoitteeseen pyritään aktiivisella salkunhoidolla.

Tutustu rahaston esitteisiin, sääntöihin ja katsauksiin.

LähiTapiola-korkorahastot

Tuotto-odotus ja riski