<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/lahitapiola-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Vellamon asiakastarinat

Asiakkaidemme aitoja tarinoita rohkeudesta. Katso ja lue heidän tarinansa alta.

Asiakkaamme Blomqvistin perheen tarina rohkeudesta

Rohkeus ei ole sitä että elää riskillä miettimättä tulevaa. Rohkeutta on uskaltaa elää oman näköistä elämää. Ja kun elämä on turvattu on lupa myös silloin tällöin epäonnistua kertoo Sami Blomqvist Kymijoen maisemissa Kouvolassa.

Kun Blomqvistin perhe muutti pääkaupunkiseudulta Kouvolaan valikoitui vakuutusyhtiöksi LähiTapiola Vellamo. Sami kuvaa saamaansa palvelua lämminhenkiseksi ja aidosti kuuntelevaksi. Perheen elämäntilanne on hyvin ymmärretty ja käyty tarkoin yhdessä läpi se elämänturva, jonka juuri he arkeensa tarvitsevat.

Lue Blomqvistin koko tarina täältä .

Blomqvistin perheen youtube-videon voit katsoa täältä .

Asiakkaamme Peräkylän tilan tarina rohkeudesta

Se, että ottaa 24-vuotiaana vastuun kotitilastaan Kymenlaakson laitamilla, vaikka naapurustosta lähes kaikki muut maitotilalliset ovat jo lopettaneet. Sitä kai voisi sanoa rohkeudeksi kertoo Heini Peräkylä kotonaan Kouvolan Multamäessä.

Sukupolven vaihdoksessa Heini sai kumppanikseen myös vakuutusyhtiön, johon suvussa on luotettu jo vuosikymmeniä. Tai olisihan Heini toki voinut kumppania vaihtaakin, mutta tähän ei ollut mitään syytä ja nyt heillä on oikein valituilla vakuutuksilla täydennetty lakisääteistä sosiaaliturvaa niin, että nykyinen elintaso säilyy, vaikka pahin tapahtuisi.

Lue Peräkylän koko tarina täältä .

Peräkylän tilan youtube-videon voit katsoa täältä .

Asiakkaamme Kattoisännöinti Oy:n tarina rohkeudesta

Rohkeus ei todellakaan ole sitä, että kiivetään katolle ilman turvavaljaita. Yritystoiminnassa rohkeus on sitä, että uskaltaa luottaa omaan tekemiseen ja investoida kasvuun kertoo asiakkaamme Mauri Carlson Kattoisännöinti Oy:stä.

Tapaturma-alttiilla alalla ei voisi näin rohkeasti yrittää, jos vakuutusturva ei olisi kunnossa. Kaikki yrityksen vakuutukset keskitettiin pari vuotta sitten LähiTapiolaan, jossa paikallinen yrityspalvelutiimi hoitaa kaiken paikallisesti.

Lue Kattoisännöinti Oy:n koko tarina täältä .

Kattoisännöinti Oy:n youtube-videon voit katsoa täältä.