<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/lahitapiola-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Arvonnan säännöt

Tältä sivulta löydät LähiTapiola Uusimaan käynnissä olevien arvontojen säännöt.

1. Arvonnan järjestäjä: LähiTapiola Uusimaa Vakuutusyhtiö, Piispankatu 30, 06100 PORVOO, y-tunnus: 0224469-0.

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä: Arvontaan voi osallistua 11.9.–31.12.2023. Kyseisen aikarajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei kelpuuteta.


3. Arvontaan osallistuminen: Arvontaan osallistuu kaikki asiakaspalautekyselyyn vastanneet. Kilpailuun voivat osallistua vain Suomessa vakinaisesti asuvat täysi-ikäiset yksityishenkilöt, lukuun ottamatta kilpailunjärjestäjän työntekijöitä sekä heidän perheenjäseniään. Kilpailunjärjestäjä pidättää oikeuden vahvistaa osallistujien osallistumiskelpoisuuden. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt.


4. Arvonnan suorittaminen ja voittajille ilmoittaminen: Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. LähiTapiola maksaa arpajaisveron. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen.


5. Palkinto: Yksi (1) 50 euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti. Palkintoa ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.


6. Arvonnan julkisuus: Arvonnan järjestäjällä ei ole oikeutta julkaista voittajan nimeä omilla sivuillaan, vaan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.


7. Henkilötietojen käsittely: Osallistujien henkilötietoja käsitellään tietosuojalainsäädännön mukaisesti.


8. Yleistä säännöistä: Kilpailunjärjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjaa tai jatkaa sen kestoaikaa johtuen siitä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat sen kykyyn suorittaa kampanja loppuun.