<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/lahitapiola-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Nuori Savo - tukea lasten ja nuorten harrastuksiin

Elämän perusta rakentuu lapsuuden kokemusten kautta ja siksi haluamme tukea lasten kasvua, terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Uskomme, että elämän alun turvaaminen antaa oikean suunnan ja avaimet koko elämän mittaiseen hyvinvointiin, siihen kannattaa erityisesti panostaa.

Tuetaan nuoria yhdessä

Jokaisella lapsella ja nuorella tulisi olla mahdollisuus harrastaa, liikkua ja kokea yhdenvertaisuutta. Säännöllinen harrastus lapsuudessa kehittää vuorovaikutustaitoja, itsetuntoa sekä edistää terveyttä pitkälle aikuisuuteen.

Siksi ohjaamme tukemme paikallisiin kohteisiin seuroille, yhteisöille ja järjestöille, jotka tekevät kanssamme töitä turvallisemman, pitkäjänteisemmän ja mukavamman harrastustoiminnan puolesta. Parhaimmillaan tuen avulla pystytään vaikuttamaan toiminnan aktiiviseen kehittämiseen. Harrastustoiminnan tukeminen on osa vastuullisuustyöstämme, jonka tavoitteena on toimia aktiivisesti lähiyhteisössä ja yhteiskunnassa.

Haku on avoinna kahdesti vuodessa

Olemme olleet pitkään ja monipuolisesti maakunnan urheilun kumppanina, mahdollistamassa jo 50 urheiluseuran, joukkueen tai muun harrastustoiminnan tukemista. Tätä työtä haluamme jatkaa ja valitsemme Nuori Savon -tuen saajat kaksi kertaa vuodessa hakemusten perusteella:

  • Tammi-Huhtikuussa - valitut kohteet julkaistaan Toukokuussa

  • Elo-Marraskuussa - valitut kohteet julkaistaan Joulukuussa

Tukea voivat hakea LähiTapiola Savon toimialueella toimivat kohteet. Näemme, että toimiminen esim. liikunnan, kulttuurin tai yhteiskuntavastuun saralla tukevat maakuntamme elinvoimaisuutta ja tuovat elämänturvaa eri osa-alueille.

Kerro hakemuksessa ryhmänne toiminnasta, arvoista ja näkemyksestänne - miten lasten ja nuorten hyvä elämä rakentuu toimintanne parissa. Mikäli mahdollista, liitä mukaan kuva, joka kertoo toiminnastanne, yhteishengestänne tai asenteestanne.

Hae tukea tästä