Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Maksimoi zen. Me autamme.

Ohan se heleppoa ottaa rennosti, kun on LähiTapiolan vakuutukset turvana. Jätä alta yhteydenottopyyntö, niin varmistetaan yhdessä sinun ja läheistesi vakuutusturva ajan tasalle ja maksimoidaan mielenrauhasi. Sitä varten me täällä ollaan!

Miten Tuumantarkkaa-Heidin perhe maksimoi mielenrauhaa lasten kanssa?

Tuumantarkkaa-Heidin perhe voi nauttia arjesta pienten vauhtiviikareiden kanssa, kun LähiTapiolan vakuutukset on maksimoimassa mielenrauhaa. Pienten kanssa sattuu jos mitä haavereita eikä vahinko tule kello kaulassa. Lasten sairaskulu- ja tapaturmavakuutukset ovat tulleet tarpeeseen moneen otteeseen ja vanhemmille on ollut huojentavaa saada lapset nopeasti asiantuntevaan hoitoon - vaikka pyhänä. LähiTapiolan kautta Heidin perhe on saanut yhteyden myös etälääkäriin ja useampi vaiva on hoitunut kätevästi etälääkärin kautta.

Varmista lapsellesi parasta mahdollista hoitoa nopeasti. Tutustu LähiTapiolan lapsivakuutuksiin.

5 syytä maksimoida zen juuri meidän avulla!

1. Kerrytät S-ryhmän Bonuksia

Tiesitkö, että vain LähiTapiolan asiakkaana voit kerryttää S-ryhmän Bonusta myös vakuutusmaksuistasi. Voit saada rahaa takaisin S-ryhmän Bonuksena jopa 5 %.

2. Omaetualennusta vakuutusmaksuista

Kun keskität vakuutukset meille LähiTapiolaan tai sijoitat varallisuutta LähiTapiolan kautta, voit saada vakuutusmaksuista jopa 17 % Omaetualennusta.

3. Asiointi ja korvausasiat heleposti verkossa

Arki vie mennessään ja aina on kiire – onneksi voit hoitaa asioitasi verkkopalvelussa näppärästi 24/7. Voit chattailla meidän asiantuntijoiden kanssa tai laittaa viestiä. Kotisivuiltamme löydät helpot ohjeet vahinko- ja sairastumistilanteisiin ja voit tehdä vahinkoilmoituksen verkossa ympäri vuorokauden.

4. Mutkatonta ja joustavaa

Ohan se tärkeää, että asiointi on mutkatonta ja heleppoa. Meidän paikalliset asiantuntijat auttaa sinua ymmärtämään vakuutusjargonin ja varmistaa ettet osta sikaa säkissä vaan turva on just sinulle oikeanlainen. Tapaamiset onnistuu sujuvasti etänä tai kasvotusten ja joustavilla aikatauluilla.

5. 100 % asiakkaidensa omistama

Tiesitkö, että LähiTapiola Pohjoinen on pohjois- ja keskipohjalaisten oma paikallinen elämänturvayhtiö? Toimialueemme ulottuu Pudasjärveltä Perhoon, ja yhdessä voimme edistää koko Pohjoisen alueen elinvoimaisuutta. Meidän omistaja-asiakkaana sinäkin olet mukana rakentamassa turvallista ja hyvinvoivaa pohjoista.