<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/lahitapiola-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Arvonnan säännöt 2024

 1. 1.

  Arvonnan järjestäjä: LähiTapiola Pohjanmaa, Kauppapuistikko 19-21, 65100 Vaasa.

 2. 2.

  Arvonnan voimassaolo ja osallistuminen: Arvonnan osallistumisaika on 12.2.–10.3.2024. Arvontaan osallistuvat henkilöt, jotka ostavat matkavakuutuksen LähiTapiola Pohjanmaa Keskinäinen Vakuutusyhtiön verkkokaupasta arvonta-aikana, eikä heiltä löydy voimassa olevaa matkavakuutusta LähiTapiolassa. Arvontaan voi osallistua vain kerran. LähiTapiola-ryhmän työntekijöillä tai heidän perheenjäsenillään ei ole osallistumisoikeutta.

 3. 3.

  Arvonnan suorittaminen ja voittajalle ilmoittaminen: Palkinto arvotaan puolueettoman henkilön läsnä ollessa 22.3.2024. mennessä. LähiTapiola maksaa arpajaisveron. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen. Emme julkaise voittajan nimeä ilman voittajan suostumusta.

 4. 4.

  Palkinnot: Arvomme yhden elämysyön Kalle’s Inn Resortin lasitalossa (arvo 350 euroa) osallistuneiden kesken. Palkinto “elämysyö” tarkoittaa lahjakorttia, johon sisältyy yöpyminen Kalle’s Inn Resortin lasitalossa sekä illallinen ja aamiainen kahdelle. Voittaja voi varata yöpymisen itselleen sopivaan ajankohtaan. Lahjakortin voimassaolo alkaa 1.4.2024, ja se on voimassa 1 vuoden ajan. Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseen tai toiseksi tuotteeksi.

 5. 5.

  Arvonnan järjestäjän vastuu: LähiTapiola Pohjanmaa rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään.

 6. 6.

  Henkilötietojen käsittely: Järjestäjä käsittelee arvonnan toteuttamiseksi siihen osallistuneiden henkilötietoja, joita tässä tapauksessa ovat nimi, sähköposti ja puhelinnumero sekä kotiosoite ja asuinpaikkakunta. Osallistujien henkilötietoja käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

 7. 7.

  Yleistä säännöistä: Kilpailunjärjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjaa tai jatkaa sen kestoaikaa johtuen siitä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat sen kykyyn suorittaa kampanja loppuun. Facebook ei ole osallisena arvonnassa.