<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/lahitapiola-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Arvonnan säännöt 2024

 1. 1.

  Arvonnan järjestäjä: LähiTapiola Pohjanmaa, Kauppapuistikko 19-21, 65100 Vaasa.

 2. 2.

  Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä: Arvontaan osallistuvat kaikki LähiTapiola Pohjanmaa Keskinäinen Vakuutusyhtiöstä autovakuutuksen ajalla 10.1.–18.2.2024 ostaneet. Kyseisen aikarajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei kelpuuteta.

 3. 3.

  Arvontaan osallistuminen: Arvontaan osallistuvat henkilöt, jotka ostavat henkilöauton kaskovakuutuksen tai liikennevakuutuksen LähiTapiolan verkkokaupasta arvonta-aikana, eikä heiltä löydy voimassa olevaa kaskovakuutusta tai liikennevakuutusta vakuutettavalle ajoneuvolle LähiTapiolassa. Arvontaan voi osallistua vain kerran. LähiTapiola-ryhmän työntekijöillä tai heidän perheenjäsenillään ei ole osallistumisoikeutta.

 4. 4.

  Arvonnan suorittaminen ja voittajalle ilmoittaminen: Palkinto arvotaan puolueettoman henkilön läsnä ollessa 26.2.2024. mennessä. LähiTapiola maksaa arpajaisveron. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen. Emme julkaise voittajan nimeä ilman voittajan suostumusta.

 5. 5.

  Palkinnot: Arvomme yhden autohuollon (arvo enintään 300 euroa) osallistuneiden kesken. Palkinto “autohuolto” tarkoittaa 1) polttomoottoriauton kuntotarkastusta sekä öljyn- ja öljysuodattimenvaihtoa tai 2) sähköauton kuntotarkastusta sekä raitisilmasuodattimenvaihtoa. LähiTapiola Pohjanmaa valitsee yrityksen, joka suorittaa huollon voittajan asuinpaikan perusteella. Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseen tai toiseksi tuotteeksi.

 6. 6.

  Arvonnan järjestäjän vastuu: LähiTapiola Pohjanmaa rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään.

 7. 7.

  Henkilötietojen käsittely: Järjestäjä käsittelee arvonnan toteuttamiseksi siihen osallistuneiden henkilötietoja, joita tässä tapauksessa ovat nimi, sähköposti ja puhelinnumero sekä kotiosoite ja asuinpaikkakunta. Osallistujien henkilötietoja käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

 8. 8.

  Yleistä säännöistä: Kilpailunjärjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjaa tai jatkaa sen kestoaikaa johtuen siitä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat sen kykyyn suorittaa kampanja loppuun. Facebook ei ole osallisena arvonnassa.