<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/lahitapiola-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Arvonnat

Tällä sivulla voit osallistua LähiTapiola Pirkanmaan järjestämiin arvontoihin.

LähiTapiola Pirkanmaa arpoo tulevan ystävänpäivän kunniaksi leffa-illan. Voittaja saa 2 Premium-elokuvalippuja sekä 2 kappaletta 5 € -herkkulippuja Finnkinoon.

Arvontaan voi osallistua täyttämällä yhteystietolomake 9.2.2024 klo 12.00 mennessä. Onnea matkaan! Osallistu arvontaan täällä .

Arvonnan säännöt

 1. 1.

  Arvonnan järjestäjä
  LähiTapiola Pirkanmaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Y-tunnus 0205843-3

 2. 2.

  Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
  Arvontaan voi osallistua 6.2.2024 kello 11.00 - 9.2.2024 klo 12.00 välisenä aikana.

 3. 3.

  Arvontaan osallistuminen
  Arvontaan osallistuvat henkilöt, jotka täyttävät arvontalomakkeen päivän aikana. Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista. LähiTapiola-ryhmän yhtiöissä työskentelevä henkilöstö tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

 4. 4.

  Arvonnan suorittaminen ja voittajille ilmoittaminen
  Arvonta suoritetaan perjantaina 9.2.2024. Voittajille ilmoitetaan sähköpostilla henkilökohtaisesti. Mikäli arvonnan järjestäjä ei tavoita voittajia 4 päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen.

 5. 5.

  Palkinto
  Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 2 Premium-elokuvalippua Finnkinoon sekä 2 kappaletta 5 € -herkkulippuja. Järjestäjä maksaa arpajaisveron. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi.

 6. 6.

  Arvonnan järjestäjän vastuu
  Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalle kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

 7. 7.

  Arvonnan julkisuus

  Arvonnan järjestäjällä ei ole oikeutta julkaista voittajan nimeä osoitteessa lahitapiola.fi

 8. 8.

  Henkilötietojen käsittely

  Osallistujien henkilötietoja käsitellään tietosuojalain mukaisesti.